Κώστας Ζουγρής: Γιατί υπερασπίζομαι τον Διονύση Σαββόπουλο

Bingo! Τώρα στην ΕΡΤ Σαββόπουλος με Καρβέλα μέσω Ρίτας Σακελλαρίου, πριν 34 χρόνια

Με τον Διονύση Σαββόπουλο έχω μιλήσει μία φορά στην ζωή μου και ίσως να τον έχω συναντήσει μερικές φορές ακόμα στα γραφεία της δισκογραφικής του εταιρείας ΛΥΡΑ πριν πολλές δεκαετίες.

Αυτό που με κάνει να ασχολούμαι μαζί του, πέρα από το αναμφισβήτητο μουσικό ταλέντου του, είναι το ότι, ενώ δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει αντιγράψει κάτι από άλλον, είναι ο μόνος τον οποίο κατηγορούν κάποιοι στην χώρα μας.

Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν καλλιτέχνη, Έλληνα ή ξένο που να μην έχει πάρει κάτι από κάποιον παλαιότερο.

Επίσης είναι από τους ελάχιστους, που δέχονται επιθέσεις για την αλλαγή λέει στα πιστεύω του, λες και εκτός από αυτούς που άρχισαν την πολιτική τους καριέρα με το ΚΚΕ, που και εκεί υπάρχουν κάποιες διαρροές, υπάρχουν άλλοι που να μην έχουν αλλάξει πολιτική τοποθέτηση, και αυτό αν δεχθούμε ότι ο Διονύσης έχει αλλάξει.

Με αυτή τη λογική ας πούμε το ποσοστό που ψήφισε στις δύο τελευταίες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον τους είχαν τιμωρία και δεν το ψήφιζαν πριν, ενώ το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει μόνιμα 53%.

Θα μου πείτε και τι είσαι εσύ, θα μας πεις τι θα κάνουμε; έχω αυτό το ελάττωμα, σαν Παρθένος, που βέβαια δεν τα πιστεύετε, νομίζω ότι μπορώ να βρω το δίκιο μου σε έναν διαφορετικό κόσμο από τον δικό μου.

Κώστας Ζουγρής

https://www.popup.gr/