Οι γάτες με τα περιστέρια μπορούν να γίνουν φίλοι, οι άνθρωποι όμως δεν μπορούν να τα βρουν με την μουσική

Οι γάτες με τα περιστέρια μπορούν να γίνουν φίλοι, οι άνθρωποι όμως δεν μπορούν να τα βρουν με την μουσική

Χθες προέκυψε ένα ανώδυνο όπως έμαθα στην συνέχεια πρόβλημα υγείας, δηλαδή μία από αυτές τις ενδείξεις που μπορεί να είναι κάτι εξαιρετικά σοβαρό ή περαστικό, τελικά ήταν περαστικό και αποφάσισα να κάνω ένα μικρό δώρο στον εαυτό μου πηγαίνοντας βόλτα σε μία από τις αγαπημένες μου διαδρομές.

Πήρα το τρένο, κατέβηκα στον Πειραιά και μετά από εκεί, πέρασα από την πλατεία της Τερψιθέας, Μαρίνα Ζέας, Πασαλιμάνι και πεζός πάντα παραλιακά μέσω Καστέλλας πήγα στο Φάληρο.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στην διαδρομή ήταν όταν σε κάποιο σημείο είδα ένα αλητόγατο να ακολουθεί σε απόσταση μισού μέτρου ένα περιστέρι χωρίς να έχει καμία απολύτως πρόθεση να του επιτεθεί, το ίδιο και το περιστέρι το οποίο δεν αισθανόταν καμία απειλή, σαν να ήταν φίλοι.

Μιλάμε για δύο πλάσματα που είναι σε καθημερινή αναζήτηση τροφής.

Έρχομαι μετά σπίτι και διαβάζω τα σχόλια σε διάφορα θέματα. ειδικά σ'αυτό με τους υπερτιμημένους κιθαρίστες και σκέφτομαι ότι αυτό που κάνουν γάτα και περιστέρι, δεν το κάνουν άνθρωποι που αγαπούν την μουσική.

Ακόμα και αν δεχθούμε ότι αυτή η λίστα είναι 100% λάθος αν και είναι παρμένη από διάφορα ξένα γνωστά και αποδεκτά site, η συμπεριφορά μερικών επισκεπτών μας δεν μου προκαλεί ενθουσιασμό.

Ξυπνάω το πρωί και βλέπω να χρεώνουν στον Πετρίδη την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και να μας απειλούν με αποχώρηση, άβυσσος.

Βέβαια μερικοί από αυτούς ζουν, για να έχουν ανάλογη συμπεριφορά και δεν μπορεί να τους αλλάξει τίποτα.

Κώστας Ζουγρής

Έλάτε στην παρέα μας