Rock & Roll Hall Of Fame χωρίς Whitney; πλάκα κάνετε, εδώ έχει μπει και η Madonna

Rock & Roll Hall Of Fame χωρίς Whitney; πλάκα κάνετε, εδώ έχει μπει και η Madonna

Κάθε φράση που διαβάζω μου δίνει το ερέθισμα για να γράψω και ένα κομμάτι, όμως στο τέλος δεν θα αντέξω.

Βραβεύσεις στο Rock and Roll Hall Of Fame και γκρίνιες. Γράφει ένας κιθαρίστας που μπήκε στους Judas Priest το 2011 απαντώντας σε διάφορους που του γράφουν ότι δεν μπήκε το συγκρότημα του, το R&RHOF δεν είναι αξιόπιστο και ποτέ δεν θα γίνει. Δεν είναι σωστό να μπαίνουν καλλιτέχνες που δεν είναι ροκ, οι Judas Priest και να ενταχθούν δεν θα το αποδεχθούν, τέτοιες μπάντες δεν είναι για ανάλογους θεσμούς.

Ο Richie Faulkner, αυτό είναι το όνομα του είπε επίσης, ότι ακόμα και ο Trent Reznor θα συμφωνούσε ότι είναι άδικο να μπαίνουν οι NIN και να μην μπαίνουν οι Judas Priest και Iron Maiden.

Αντιρρήσεις υπάρχουν από μερικούς και για την ένταξη της Whitney, ότι δεν είναι ροκ και ανάλογα.

Από την πρώτη μέρα όμως στον θεσμό έμπαιναν και μαύροι καλλιτέχνες και η έννοια του ροκ είναι αυτή που της δίνουν οι Αμερικάνοι, όχι εσείς, εγώ ή ο κιθαρίστας των Judas Priest.

Διαμαρτυρήθηκαν όλοι αυτοί για την Aretha; δεν νομίζω, μα θα πείτε η Whitney δεν είναι Aretha. Δηλαδή τι θέλουμε να μείνει η μουσική κολλημένη στα 60's, ή η Aretha δεν είχε πει εκατοντάδες ποπ τραγούδια;

Η Whitney είναι ίσως η καλύτερη φωνή μετά το 1985 και θα ήταν άδικο να μην μπει, είπαμε τα πάντα έχουν αλλάξει, τι να κάνουμε, τα παρακολουθούμε ή πηγαίνουμε για πρέφα στο καφενείο.

Αν διαβάσεις το διαδίκτυο θα βρεις άπειρες διαφορετικές απόψεις, στο μέλλον σιγά σιγά, όλοι θα μπουν.

Θα έχει πλάκα το τι θα λένε το 2034 που θα μπει η Lady Gaga στην Ελλάδα βέβαια, γιατί στην Αμερική δεν υπάρχει θέμα.

Κώστας Ζουγρής

Ελάτε στην παρέα μας