Ποιο ζώδιο μπορεί να σε απεχθάνεται με βάση το δικό σου;

Ποιο ζώδιο μπορεί να σε απεχθάνεται με βάση το δικό σου;

Ξέρουμε ότι ορισμένα ζώδια δεν τα πάνε καλά. Δεν μπορούν να συμβιώσουν—ούτε ερωτικά, ούτε φιλικά, ούτε τίποτα. Και ήρθε η ώρα να ψαχουλέψουμε λίγο περισσότερο αυτές τις έχθρες, για να ξέρουμε να… φυλαγόμαστε.

Σημαντική σημείωση: Το γεγονός ότι εσείς, ο αναγνώστης, που ανήκετε στο α ζώδιο, έχετε σημαντικό άτομο στην ζωή σας που ανήκει στο β ζώδιο, που λίγο πιο κάτω μπορεί να πούμε ότι μισιέστε είναι κάτι όμορφο. Η αστρολογία δεν είναι επιστήμη. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη.

Κριός

Κριέ, όλοι σ’ αγαπάνε γιατί είσαι χαρούμενο και δραστήριο άτομο. Όλοι, εκτός από τους Σκορπιούς. Οι Σκορπιοί, αν δεν σε μισούν, στην καλύτερη να θέλουν να κάνουν θυμωμένο σεξ μαζί σου.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν τα πάνε καθόλου καλά με τους Κριούς. Είναι και οι δύο πολύ ανεξάρτητα ζώδια, και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Και, όχι, δύσκολο να συνεργαστούν.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν πολλούς εχθρούς. Είναι φυσιολογικό, όταν θες να τα πηγαίνεις καλά με όλους, θα γίνει η μ*λακία. Αλλά περισσότερο απ’ όλους, αυτοί που πραγματικά δεν αντέχουν την χαρισματική προσωπικότητα των Διδύμων είναι οι δύσπιστοι Παρθένοι.

Καρκίνος

Συγγνώμη σε όλους τους Καρκίνους που έχουν έναν Ζυγό στην ζωή τους. Δεν πρόκειται ποτέ να τα βρουν και να συμφωνήσουν με κάτι, απλά και μόνο επειδή οι προσωπικότητές τους είναι διαμετρικά αντίθετες. Βέβαια, επειδή μιλάμε για Καρκίνους και Ζυγούς, αυτό δεν πρόκειται ποτέ να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μερικές κακιασμένες ματιές.

Λέων

Ο Λέων ξέρει να κάνει τους ανθρώπους να κρέμονται από τα χείλη του. Εκτός από τους Ιχθείς, που φρικάρουν λιγάκι με την φασαρία που ακολουθεί τα λιοντάρια, και προτιμούν πιο ήρεμες καταστάσεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα μπορούσαν να έχουν εκνευρίσει οποιονδήποτε τους δει να παθαίνουν κρίση άγχους επειδή πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος είναι μια δεξαμενή τοξικών μικροβίων που προκαλούν ακαριαίο θάνατο. Αλλά συνήθως τους το συγχωρούμε, επειδή όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας. Εκτός κι αν είσαι Λέων, που δεν αντέχει την ψυχρή λογική.

Ζυγός

Ζυγοί, προσέξτε τους Ταύρους. Δεν σας εμπιστεύονται, και δεν είναι και τόσο πρόθυμοι να δοκιμάσουν να σας εμπιστευτούν. Κι επειδή μιλάμε για Ταύρους, ίσως δεν έχει και νόημα να προσπαθήσετε να τους μεταπείσετε. Αρκεστείτε στο να αναγνωρίζετε ευγενικά (και μονολεκτικά) ο ένας την παρουσία του άλλου.

Σκορπιός

Ο χειρότερος εχθρός του Σκορπιού; Ο ίδιος του ο εαυτός. Κανείς δεν πρόκειται να τον κρίνει και να τον αμφισβητήσει περισσότερο απ’ ό,τι εκείνος.

Τοξότης

Το πιο ανεξάρτητο και ελεύθερο ζώδιο έχει – προφανώς – τον πιο μαζεμένο και σχεσάκια εχθρό: Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να κάνουν παρέα με τα τρελά παιδιά του ζωδιακού κύκλου.

Αιγόκερως

Ο χειρότερος εφιάλτης ενός Αιγόκερου είναι η ακαταστασία, η έλλειψη οργάνωσης, και η φλυαρία. Άρα καλύτερα να μείνουν μακριά από τους Διδύμους.

Υδροχόος

Άλλο ένα ζώδιο του αέρα που απεχθάνονται οι Ταύροι. Και είναι κάπως λογικό. Δεν έχουν ούτε ένα κοινό στοιχείο για να ταιριάξουν.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι άτομα εσωστρεφή, ήσυχα, που χρειάζονται αρκετό χρόνο με τον εαυτό τους. Με λίγα λόγια, είναι τα χειρότερα άτομα για να κάνουν παρέα με έναν Κριό.

Πηγή: in2life.gr