Με το βλέμμα στο μέλλον

Με το βλέμμα στο μέλλον

Κάθε χρόνο, εδώ και πολλές δεκαετίες όσοι μας ακολουθούν μοιράζονται μαζί μας τις ετήσιες λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ.

Μπορεί να διαφωνεί κανείς με κάποιες από τις επιλογές μας, αλλά δύσκολα πιστεύουμε ότι θα βρει καλλιτέχνη που να μην τον έχουμε εντοπίσει εγκαίρως και να μην τον έχουμε συμπεριλάβει στις λίστες μας.

Ονόματα πάντα θα απουσιάζουν, αλλά όχι από αυτά που στην συνέχεια έγραψαν ιστορία.

Οι λίστες μας δεν δημιουργούνται με σκεπτικό μόνο του να παρουσιάσουμε πρώτοι κάποιο σημαντικό νέο όνομα, εδώ μετά από τόσα χρόνια και εκατομμύρια ακούσματα και μεγάλο αριθμό δίσκων στην κατοχή μας, καθημερινά όλο και κάτι νέο για μας θα ανακαλύψουμε.

Η επαφή μας μαζί σας έχει σαν σκοπό να σας μεταφέρουμε καθημερινά τις μουσικές μας σκέψεις και πιστεύουμε ότι τα καταφέρνουμε, ανεξάρτητα του ότι αυτό δεν προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των φίλων της μουσικής.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που γράφουν, μα κάνει ακόμα εκπομπές ο Πετρίδης κι όμως ακόμα ο Γιάννης σε συνεργασία με το site παραμένει πρωτοπόρος στην ανακάλυψη νέων σημαντικών ακουσμάτων και αυτό το διαπιστώνουν όσοι των παρακολουθούν.

Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη, αλλά η ανακάλυψη 'του νέου' παραμένει για μας ένας από τους σκοπούς που μας κρατάει ζωντανούς.

Βέβαια σημαντική είναι και συνεισφορά σας με το ενδιαφέρον που δείχνετε και μετά από τόσα χρόνια κρατάτε μια σελίδα που είναι δημιούργημα μας στην κορυφή της επικαιρότητας.

Τα νέα παιδιά που μας βοηθούν έχουν ανάγκη την στήριξη σας για να συνεχίσουν, γιατί αυτοί δεν ευτύχησαν να έχουν τις δικές μας ευκαιρίες και το μέλλον τους χωρίς της στήριξη σας θα είναι, όχι αβέβαιο, αλλά ανύπαρκτο αφού δεν υπάρχει στήριξη από πουθενά.

Το μέγεθος της απήχησης που έχουν οι σελίδες μας δεν επιτρέπουν να ασχολείται κανείς με κάτι άλλο, οι επισκέπτες έχουν απαιτήσεις και δεν τους ενδιαφέρει το πώς συντηρείται οικονομικά η σελίδα, εμείς έχουμε βάλλει τις βάσεις, εσείς μπορείτε να κρατήσετε όρθιο αυτό που φτιάξαμε.

Η αλήθεια είναι ότι σε αντίθεση με την αύξηση των επισκεπτών, αυτοί που μας στηρίζουν λιγοστεύουν, τι να κάνουμε, είναι σημεία των καιρών, η ζωή είναι μικρή, αύριο μπορεί και να μην υπάρχουμε, όσο ζούμε θα προσπαθούμε και ας έχουμε ουσιαστικά σαν αντίπαλο τα μεγάλα ΜΜΕ που απορροφούν την διαφήμιση και με τα γνωστά προγράμματα προσελκύουν πιο εύκολα το κοινό το οποίο βομβαρδίζουν τα πολλά μέσα που ελέγχουν.

Εμείς έχουμε μόνο εσάς και όλοι μαζί κοιτάμε στο μέλλον, έστω και αν και μερικούς από εμάς αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο και το 1'' μέλλον είναι.

Καλά Χριστούγεννα

Να γίνετε μέλη στην ομάδα μας