Φοβερό μάρκετινγκ η γκρίνια... αλλά ποιος θέλει να ζήσει για πάντα

Φοβερό μάρκετινγκ η γκρίνια... αλλά ποιος θέλει να ζήσει για πάντα

Είναι πολύ λεπτή η γραμμή του σωστού με το λάθος σε αρκετές περιπτώσεις. Σε αρκετά πράγματα της καθημερινής μας ζωής πάντα υπάρχουν δύο εκδοχές, σκεφτείτε πόσες φορές έτυχε να συμφωνείτε πχ με την/τον σύντροφο σας σε 5 συνεχόμενα περιστατικά που επιδέχονται αμφισβήτησης, εγώ νομίζω με την γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τον Πετρίδη με τον οποίο συζητάμε συχνά για διάφορα θέματα, ποτέ.

Νιώθω πολύ κουρασμένος με το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης της σελίδας μας, πραγματικά δείχνει να είναι μια δύσκολη περίπτωση χωρίς λύση που μου στοιχίζει πιο πολύ ψυχολογικά, γιατί το οικονομικό το έχουμε πάρει απόφαση, οι κυβερνήσεις μας μας τελείωσαν, αν είσαι ένας απλός πολίτης και περνάς μια ηλικία, όποια θέση και να είχες όταν εργαζόσουν, τελείωσες.

rs 196766 3297187

Αν είχες σχέση με το κράτος, μπορεί τώρα να είσαι πρόεδρος ή σύμβουλος σε καμιά δεκαριά εταιρείες και να ζεις όπως στα παραμύθια, αν είσαι απλός θα πάρεις την τυρόπιτα από το σούπερμαρκετ και όχι από τον φούρνο για να γλυτώσεις τα 30-50 λεπτά.

Χθες πρωί πρωί, μου γράφει ένας από τους πολλούς ανώνυμους που συμμετέχουν σχολιάζοντας στο Facebook την γνωστή φράση που μου ανάβει τα λαμπάκια ''και ζητάτε και χρήματα με αυτά που δημοσιεύετε', είπαμε η ενίσχυση της σελίδας δεν είναι υποχρεωτική, δεν πιάνουμε από τον λαιμό κανένα.

Προχθές που έκανα μια προσπάθεια συγκεντρώσαμε 32 ευρώ με το 60% από αυτά να έρχεται από Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη και δύο από την Ελλάδα και σαν να μην φτάνει αυτό, γυρνάει και μου λέει μια από τις κόρες μου που έχει τελειώσει οικονομική πανεπιστημιακή σχολή, 'φοβερό μάρκετινγκ η γκρίνια' με σκοπό να ειρωνευτεί με τον γνωστό παρθενήσιο σαρκασμό την προσπάθεια που κάνω, όταν την ρώτησα αν έχει να προτείνει κάτι που να πηγάζει από τις σπουδαίες σπουδές της, μου απάντησε αρνητικά λέγοντας ' αφού βλέπεις ότι δεν στέλνει κανείς γιατί επιμένεις'.

Επιμένω για τον ίδιο λόγο που επέμενα γι' αυτά τα λίγα που πέτυχα στην ζωή μου.

Είναι τόσο απλό νόμιζα, αλλά όπως πάντα, όπως λένε συχνά οι γυναίκες μας, έκανα λάθος.

Ένα από τα βασικά λάθη που έκανα, είναι ότι δεν προσπάθησα να ανακαλύψω την μηχανή του χρόνου, όχι ότι θα τα κατάφερνα, απλά για να έχω να λέω.

Με τον ρυθμό ενίσχυσης που υπάρχει τώρα, υπολόγισα ότι θα χρειασθούν 100.000 χρόνια για να μας στείλουν όλοι οι επισκέπτες μας από 1 ευρώ, δεν είναι πολλά, αν είσαι φανατικός φίλος ταινιών όπως το Highlander

Κώστας Ζουγρής