Ποιοι είναι οι φανατικότεροι θαυμαστές των Who στην Ελλάδα;

Ποιοι είναι οι φανατικότεροι θαυμαστές των Who στην Ελλάδα;

Ο Αντρέας , ο WHO

Αντρεας Φρογκουδακης,το ονομα του.Μια ταξη μεγαλυτερος στο Ε' Αρρενων,συμορια με τους Χαλκιαδακη,Τουντα,Μαλαμιτση,τον Λυκουργο.Συδεσμος με τους αμεσως παρακατω Μυττακο,Σπινο,Χριστοβιτη,Ζυγομαστορα,Βελεντζα,Μακροπουλο,την αφεντια μου.
Ο Αντρεας,αερικο απο τοτε καταφερνει και δικτυωνεται με τους Αφους Φαληρεα στο Pop eleven στην Σκουφα και εντρυφει πρωτος στα μυστικα του rock ,του Blues, της Jajj. Κατα ενα παραξενο τροπο μας μυει σιγα- σιγα ολους τους προθυμους σε αυτον τον νεο κοσμο και νασου καθε απογευμα θαμωνες στο Pop eleven.Παθος με τους τους WHO,ο Αντρεας,γρηγορα γινεται συνεπωνυμος τους και < διασπαται> μουσικα η παρεα στους WHO και τουςFLOYDS.Ηγετης και εμπνευστης παντα ο Αντρεας.Ακουσες τον καινουργιο του
John Mayall?Για παρε τα ακουστικα.Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ,οπως τον αποκαλουσα.
Συντομα,εγινε ο καλυτεροος πωλητης του Pop 11 και το ακολουθησε στις πιο ενδοξες μερες του στην Τσακαλωφ.
Μην αγορασεις αυτο.Συντομα θα ελθει < εισαγωγης>.Και να ,χαρι στον Αντρεα, καθε απογευμα με τα ακουστικα στα αυτια να απολαμβανουμε τον Captain Beefheart πχ.
Τα καλυτερα παιδια μου φερνεις,του ελεγε ο Τασος,αλλος αγαπημενος.
Ο Αντρεας υπηρξε πολλα χρονια και μουσικος παραγωγος,παντα ως ο Αντρεας ο WHO.Ηταν ο πιονερος σε ενα αλλο τομεα της ζωης μου.Μετα τα 25 μας χωρισε,ως συνηθως η ζωη και ξαναβρεθκαμε εδω μεσα.Παντα ιδιος,παιζει μουσικη καθε Παρασκευη βραδυ σε μπαρακι της Κωλεττη.
Θεωρωντας τον μαυρογατα-παντου υπαρχει μια προληψη- απεφυγα χρονια τωρα να παμε σε ενα αγωνα μαζι στο Καραισκακη.Του το χρωσταω ομως και θα γινει.Αυτος ο δαιμονας,ο Αντρεας,ο WHO.
Τα σεβη μου αγαπημενε μου γεροροκα,κ.Αντρεα Φρογκουδακη.
Υγ.Θα τον αδικουσα.Και στα πολιτικα μεσα ο WHO.Δεν μπορουσε να γινει αλλιως.

Φωτης Παλλας

Ο Αντρέας είναι μαζί την Ελίνα Δελαλοπούλου και τον Γιώργο Δημητριάδη οι φανατικότεροι θαυμαστές των Who

Oσοι στείλουν οποιοδήποτε ποσό μέχρι 6 Δεκεμβρίου 2019, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση, αν είναι πάνω από 4, ας μην είμαστε αισιόδοξοι, με δώρο 2 βινύλια περιορισμένης έκδοσης και 2 cd με το νέο άλμπουμ των Who που έχει το όνομα τους και κυκλοφορεί 6 Δεκεμβρίου και είναι καλό.