Τα 5 ζώδια που Θα «σκάσουν» Αν Δεν περάσει το δικό τους!

Τα 5 ζώδια που Θα «σκάσουν» Αν Δεν περάσει το δικό τους!

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον έναν τέτοιο τύπου που είναι τόσο αποφασισμένος να μας πείσει πως έχει δίκιο που δεν θα εγκαταλείψει τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων και την ατελείωτη συζήτηση μέχρι να του πούμε το οκ. Δεν τους νοιάζει πόσο ενοχλητικοί είναι, πόση ενέργεια χρησιμοποιούν ή πόσο γελοίοι φαίνονται. αρνούνται να συμβιβαστούν και να προχωρήσουν.

Παρθένος
Ο Παρθένος απολαμβάνει να είναι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο, και τις περισσότερες φορές κερδίζει με προσπάθεια αυτόν τον τίτλο. Όταν μιλούν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει κάνει όλη την απαραίτητη έρευνα και έχει ελέγξει διπλά τα δεδομένα. Όταν τον αμφισβητούν για κάτι που έχουν πει, δεν πρόκειται απλώς να χαμογελάσει και να προχωρήσει. Ο Παρθένος θα συνεχίσει να ψάχνει για στοιχεία που θα αποδείξουν ότι αυτό που λέει είναι σωστό, ακόμα και εάν εσείς έχετε ξεχάσει ότι του φέρατε αντίρρηση.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι γίνεται εμμονικός όταν θεωρεί πως έχει δίκιο. Μπορείτε να προσπαθήσετε να το συζητήσετε μαζί του, αλλά πάντα θα ξέρει ότι αυτός λέει το σωστό και δεν έχει καμία όρεξη να συμβιβαστεί. Η επιμονή τους μπορεί να είναι τόσο έντονη όταν προσπαθούν να κερδίσουν τη λογομαχία και δεν θα σταματήσουν μέχρι να παραδεχτείτε ότι είναι σωστός. Οι Ταύροι θα αφιερώσουν ώρες ολόκληρες εάν θέλουν να σας κάνουν να συμφωνείτε μαζί τους.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι και αυτός κομματάκι επίμονος και μισεί να φαίνεται ανόητος. Εάν χρειαστεί θα βάλει όλη του την ενέργεια για να δείξει ότι είναι εύστροφος και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του μέχρι αηδίας. Η αυτοεκτίμησή τους επηρεάζεται άμεσα από το εάν έχουν δίκιο ή όχι. Οι Αιγόκεροι είναι επιμελείς και δεν αποφεύγουν τη σκληρή δουλειά, οπότε δεν δέχονται με τίποτα να κάνουν λάθος.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά συγκεντρωμένος. Δεν θα σταματήσει μέχρι να σας κερδίσει όλους. Μερικές φορές αυτή η ικανότητα να συνεχίζει τη συζήτηση και να μη σταματάει του δίνει ζωή. Ο Σκορπιός είναι ανθεκτικός, ισχυρός και δεν τον νοιάζει εάν τον συμπαθείς ή όχι. Θα προτιμούσε οι άνθρωποι να τον σέβονται ως κάποιον που ξέρει τι λέει παρά να συμφωνεί με όλους για να κερδίσει την συμπάθεια τους.

Λέων
Ο Λέων θέλει να είναι ο πιο σωστός και όλοι να τον θαυμάζουν. Εάν καταλάβει εάν δε τον παίρνεις σοβαρά, μπορεί να φτάσει στα άκρα για να σε πείσει ότι αυτό που σου λέει είναι η μόνη αλήθεια. Ένας Λέων μπορεί να είναι σκληρός και απαιτεί πολλή συζήτηση για να αλλάξει γνώμη. Θα προτιμούσε να συζητήσει με μία ολόκληρη παρέα και να πείσει έναν έναν ξεχωριστά παρά να αναθεωρήσει τα πιστεύω του.

Πηγή: Marieclaire.gr