Μια ζωή θύματα....

Μια ζωή θύματα....

Είναι αλήθεια, όσο δεν έχεις τα απαραίτητα, νιώθεις αγανακτισμένος, όχι όμως όπως αυτοί που φώναζαν και τώρα έχουν σιωπήσει για ευνόητους λόγους.

Αγανακτισμένος επειδή χαρίζονται συνήθως εκατοντάδες εκατομμύρια σε μεγάλους ομίλους, δήθεν για να μην απολυθούν μερικές εκατοντάδες εργαζόμενοι, τελικά το τίμημα πληρώνουν εκατομμύρια Έλληνες που ζουν στην ανέχεια για να διασωθούν οι 500 και ζούμε όλοι το παραμύθι μας.

Πάω να αγοράσω ψάρι για το μωρό μας, στο ένα σούπερ μάρκετ 17.5 ευρώ το κιλό, στο άλλο 30, ναι 30 μην σας κάνει εντύπωση, στην περιοχή ζουν άνθρωποι που δεν το ψάχνουν, πάω στην αγορά, 12 ευρώ.

Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ, είναι τιμές Γερμανίας, κανείς δεν γράφει γι' αυτό, αφού η διαφήμιση βουλώνει στόματα και δένει τα χέρια, οι υπόλοιποι, αν δεν είναι γραμμένοι σε κάποιο κόμμα, δεν έχει σημασία ποιο, είναι πεθαμένοι.

Βλέπω λέει την αντιπαλότητα στην συζήτηση Τσίπρα-Μητσοτάκη, μόλις κλείνουν τα μικρόφωνα θα μιλάνε για το Champions League και εμείς θα μαλώνουμε για όσα είπαν στις οθόνες μας.

Κώστας Ζουγρής