Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τη μοναχικότητα!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τη μοναχικότητα!

Όλοι χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους – απλά μερικά ζώδια χρειάζονται να περνούν λίγο περισσότερο με τον εαυτό τους. Αυτό δε σημαίνει πως είναι αντικοινωνικοί, απλώς τους αρέσει να κρατούν μερικά πράγματα για τον εαυτό τους και να μην μοιράζονται τα πάντα με τους άλλους, καθώς έτσι νιώθουν πιο σίγουροι. Άλλωστε, είμαστε οι καλύτεροί μας φίλοι!

Τα παρακάτω ζώδια χρειάζονται τον χώρο και τον χρόνο τους – κι αν τους πιέσετε να σας εκφράσουν όλα όσα σκέφτονται, ενδεχομένως να μην έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα:

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν να έχουν τον δικό τους χώρο που μπορούν να ελέγχουν. Θα ανάψουν ένα κερί, θα βάλουν μουσική, θα κάνουν ένα απολαυστικό μπάνιο και θα είναι απολύτως χαρούμενοι στον δικό τους μικρό κόσμο. Αν προσπαθήσετε να τους πιέσετε, θα λάβετε την αντίδραση ενός… ταύρου.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί λατρεύουν να μαθαίνουν τα μυστικά σας και τα περίεργα της προσωπικότητάς σας, αλλά όσον αφορά τα δικά τους; Θα παραμείνουν κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο του μυαλού τους. Οι Σκορπιοί έχουν έναν πολύ μυστικό κόσμο που τους αρέσει να γυρνούν μετά από μία μεγάλη μέρα στην κοινωνία. Στον χώρο τους, μπορούν να είναι ο πραγματικός τους εαυτός και δε χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα έχουν τον έλεγχο. Επίσης, η φαντασία τους είναι μεγάλη και ζωντανεύει όταν μένουν μόνοι.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι επικεντρώνονται σε ένα πράγμα τη φορά. Όταν νιώθουν κοινωνικοί είναι οι πιο κοινωνικοί σε έναν χώρο. Αλλά όταν είναι έτοιμοι να είναι μόνοι, το εννοούν. Είναι πολύ φιλόδοξοι σε ό,τι κάνουν και χρειάζονται πολύ χρόνο μόνοι για να το κάνουν. Αν τους αποσπούν οι γύρω τους, δεν αντιδρούν ευχάριστα.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι πολλά πράγματα, αλλά έχουν σίγουρα μία εσωστρέφεια μέσα τους, όσο κοινωνικοί κι αν δείχνουν. Τους αρέσει να βρίσκονται με κόσμο, αλλά τείνουν να έχουν κάποια αρκετά περίεργα και συγκεκριμένα ενδιαφέροντα στα οποία τους αρέσει να αφιερώνουν την ενέργειά τους. Αν έχουν συνέχεια ανθρώπους γύρω τους, δεν θα έχουν ποτέ χρόνο να εξασκήσουν τα αγαπημένα τους χόμπι.

via jenny.gr