Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν

Αρκετά είναι τα άτομα που συγχωρούν σφάλματα και κακές συμπεριφορές, έχουν πάντα μια δικαιολογία για όσους τους έβλαψαν ή απλά το ξεχνούν και προχωρούν παρακάτω. Σε αυτή τη ζωή όμως είναι νόμος ότι πολύ σύντομα τα άτομα που παίρνουν άφεση αμαρτιών, θα ξανακάνουν το ίδιο και μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία.

Αυτό πιστεύουν ακράδαντα και τα πέντε παρακάτω ζώδια γι’ αυτό δεν ξεχνούν και δε συγχωρούν για να μην την ξαναπατήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαινομενικά δείχνεις πολύ cool και ήρεμος, αλλά τα αισθήματά σου είναι πολύ έντονα. Μπορεί να αργείς να φορτώσεις ,αλλά αν τα πάρεις, θα τα πάρεις άσχημα. Εσύ είσαι πιστός και σταθερός άνθρωπος και οργίζεσαι όταν η πίστη σου προδίδεται, γι’ αυτό και δε θα ξεχάσεις ποτέ αυτόν ή αυτήν που στην έφερε πισώπλατα κι ούτε θα τον συγχωρήσεις.

ΛΕΩΝ

Εσύ είσαι υπερήφανος άνθρωπος, με μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δε μισείς τίποτα περισσότερο από το να θίγεται η αξιοπρέπειά σου. Αν βρεθεί στο δρόμο σου κάποιο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε υποτιμήσει ή θα προσβάλλει εσένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα υπογράψει ταυτόχρονα και την καταδίκη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι από τα άτομα που θα έφταναν και στην άκρη του κόσμου για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οργίζεσαι κάθε φορά που ανακαλύπτεις ότι σε προδίδουν ή σε εκμεταλλεύονται. Νιώθεις ότι όλες οι προσπάθειές σου έχουν πάει στράφι και όποιος στο κάνει καταγράφεται στα μαύρα σου κατάστιχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλά είναι γνωστό ότι είσαι πολύ καλός με τους καλούς και πολύ κακός με τους κακούς. Όσον αφορά στη συγνώμη, θεωρείς ότι πετιέται έτσι απλά, χωρίς να εννοείται και ότι σύντομα θα επαναληφθεί ό,τι έγινε, αν τυχόν το ξεχάσεις. Αν και μεταξύ μας, θα πρέπει να είναι πραγματικά τρελός ή ηλίθιος κάποιος να σε βλάψει και μετά να πιστεύει ότι θα τον συγχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την προσπάθεια και τη σκληρή σου δουλειά πετυχαίνεις ό,τι πετυχαίνεις, ούτε με την τύχη, ούτε με τις πλάτες άλλου, γι’ αυτό και οργίζεσαι όταν άλλοι, με γλείψιμο, ψέματα και απατεωνιές, σου βάζουν τρικλοποδιές, σε καπελώνουν ή σε υποτιμούν. Να συγχωρήσεις; Ούτε καν! Να ξεχάσεις; Ποτέ! Αφού δε σέβονται τίποτα, θα τους περιμένεις στη γωνία.