Η τεχνολογία επιβάλει τα μουσικά γούστα στον κόσμο, έτσι θα επικρατήσουν στο μέλλον και τα ρομπότ

9 τραγούδια για ρομπότ ο Stephen Hawking προειδοποιεί

O Stephen Hawking είναι εναντίον της εξάπλωσης των ρομπότ γιατί πιστεύει ότι αν γίνει αυτό θα επικρατήσουν στον πλανήτη μας και θα εξαφανίσουν το ανθρώπινο γένος..

Με την γνώμη του συμφωνώ και εγώ, ήδη το βλέπουμε στην δημιουργία των charts που μέσω της μεγάλης συμμετοχής της τεχνολογίας αλλάζουν τα γούστα του κόσμου.

Οι Κορεάτικες μπάντες απολαμβάνουν τα επιτεύγματα τους στην τεχνολογία και επιβάλλονται σε όλο των πλανήτη βασικά με όπλο την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα streaming που δεν έχει όμως την αντίστοιχη ανταπόκριση έστω στις ψηφιακές πωλήσεις.

Όσοι θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο διαδίκτυο και να δείξουν καλύτερα αποτελέσματα καταφεύγουν όπως ακούμε στις χώρες της ανατολής, αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο.

Σε μερικά χρόνια η Κίνα θα είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη χάρις στην τεχνολογία και θα δείτε και Κινέζικες μπάντες στα τσαρτς

Ίσως θα ακούσατε τον Πετρίδη & την αναφορά του στα 2 ρομπότ που άρχισαν να μιλούν σε δική τους γλώσσα που δεν ήταν προγραμματισμένη στον εγκέφαλο τους. Εμείς δεν είμαστε ρομπότ, ό,τι γράφουμε δεν το σκέφτεται υπολογιστής, αλλά άνθρωποι και θα επιζήσουμε μόνο με την βοήθεια σας.

Κώστας Ζουγρής

EVERYDAY ROBOTS-Damon Albarn

I AM NOT A ROBOT-Marina and The Diamonds

THE ROBOTS-Kraftwerk

Mr ROBOTO-Styx

ROBOT-Futurehead

ROBOTS-Dan Mangan

YOSHIMI BATTLES THE PINK ROBOTS-Flaming Lips

THE HUMANS ARE DEAD-Flight Of The Conchords

ROBOT MAN-Connie Francis