Αυτά είναι τα 3 ζώδια που αγγίζουν την παράνοια...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που αγγίζουν την παράνοια...

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουμε, όλοι έχουμε το δικαίωμα να αντιδρούμε υπερβολικά μερικές φορές. Είτε επειδή τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε, είτε επειδή δεν ήμασταν τόσο ανοιχτόμυαλοι, ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσαμε σε λάθος ανθρώπους.

Λέων

Οι Λέοντες είναι οι πιο γενναιόδωροι και ανοιχτοί του ζωδιακού κύκλου. Είναι καλόί φίλοι και ενδιαφέρονται για τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, συνήθως βλέπουν τα πράγματα μονόπλευρα. Επειδή δεν μπαίνουν στη θέση του άλλου, συχνά φέρονται παράλογα και απαιτούν να συμβιβάζονται οι υπόλοιποι στα δικά τους θέλω και τις ανάγκες τους.

Αιγόκερως

Έχουν τόσα πλεονεκτήματα: Είναι υπεύθυνοι, ιδανικοί για ηγετικές θέσεις και πάντα θέλουν να κάνουν το σωστό. Το τελευταίο, όμως, οι Αιγόκεροι δεν το καταφέρνουν πάντα. Τους ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω, με αποτέλεσμα να επιμένουν στη δική τους εκδοχή για ορισμένα γεγονότα, απλώς και μόνο για να φανούν καλοί. Μπορεί, δηλαδή, να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να δημιουργήσουν μία κατάσταση που τους κολακεύει περισσότερο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν σε ρήξη με κάποιον άλλο.

Υδροχόος

Αποφασιστικοί και πεισματάρηδες, οι Υδροχόοι αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρουν. Βέβαια, είναι τόσο ισχυρογνώμονες που δύσκολα υποχωρούν σε συζητήσεις. Υποστηρίζουν την άποψή τους σε τέτοιο βαθμό, που συχνά ο συνομιλητής τους έχει δύο επιλογές: ή να παραιτηθεί και να τους αφήσει να μονολογήσουν, ή να είναι εξίσου αποφασιστικός και να τσακωθεί.

Κάνοντας μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά μας και βγάζοντας προς τα έξω την καλή μας πλευρά, βέβαια, όλοι – ακόμα και οι πιο παράλογοι- μπορούμε να βρούμε μία ισοροπία και να γίνουμε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι.

Πηγή: jenny.gr