Είσαι ελεύθερος να γράφεις ότι θέλεις, (αρκεί να γράφεις αυτά που θέλω εγώ)

Είσαι ελεύθερος να γράφεις ότι θέλεις, (αρκεί να γράφεις αυτά που θέλω εγώ)

Ο διαδικτυακός εκφοβισμός θέλει αρκετή υπομονή για να μην σε ωθήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ο αριθμός των επισκεπτών μας είναι πια τόσο σημαντικός σε μέγεθος ώστε μοιραία σε κάθε θέμα θα υπάρχουν αυτοί που διαφωνούν, κάτι που μέχρι κάποιο σημείο είναι λογικό.

Πάντα όμως όσον αφορά την σελίδα μας, αυτοί που διαφωνούν είναι σχεδόν ασήμαντοι αριθμητικά, όμως ακόμα και αν είναι ένας και γράψει επιθετικά την άποψη του, θα πετύχει αυτό που θέλει, δηλαδή το να περάσει η άποψη του και να δημιουργήσει εντυπώσεις, και αυτό έχει την λογική του και είναι μέσα στο παιχνίδι την στιγμή που επιτρέπεται ο σχολιασμός.

Όμως αυτό δεν μπορώ να συμφωνήσω, είναι οι παρεμβάσεις αυτών που ποτέ δεν έχουν στείλει ούτε ένα λεπτό του ευρώ στην σελίδα μας κι όμως κοροϊδεύουν την διαδικασία αδιαφορώντας για το πώς δημιουργούνται όλα αυτά που διαβάζουν και βγάζουν τα απωθημένα τους.

Ένα άλλο που με ενοχλεί είναι η παρέμβαση μερικών , όταν λέω μερικών εννοώ 0,00003/1000- σε αναρτήσεις όπως αυτή με το τραγούδι των Αγγελάκα/Πανούση, γράφοντας, το ξέρει ο Πετρίδης, ο Πετρίδης το έγραψε; συμφωνεί ο Πετρίδης, είναι Σύριζα ο Πετρίδης, είναι ΝΔ ο Πετρίδης. Δεν με ενδιαφέρει η αναφορά του ονόματος του Γιάννη, μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε γι' αυτόν, να του κάνετε οποιαδήποτε κριτική για ότι υπογράφει, όχι όμως για οτιδήποτε γράφει μια σελίδα που έχουμε γράψει άπειρες φορές ότι αναπαράγει το site.

Τέλος με προβληματίζει έντονα ο σχολιασμός του τύπου, μετά από αυτό θα αποχωρήσω από την σελίδα. Δεν έχουμε υποχρεώσει κανένα να μας παρακολουθεί, αλλά όταν λες κάτι το κάνεις, δεν φωνάζεις σαν τα σκυλιά για να μας φοβερίσεις, είμαστε μεγάλα παιδιά και εμείς θα ζήσουμε χωρίς αυτόν που θα αποχωρήσει και αυτός θα περνάει ίσως καλύτερα γιατί δεν θα θυμώνει βλέποντας τραγούδια του Πανούση που δεν εγκρίνει. Ανεβάζουμε συχνά τραγούδια του, δεν είδα όμως να σχολιάσει κάποιος αρνητικά, άρα είναι πολιτικό το θέμα, θέλουν λοιπόν μερικοί να διαβάζουν αυτά που τους αρέσει.

Εδώ δεν είναι όμως Ιράν, είμαστε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας γράφει και τον κρίνουν για ότι γράφει δεν τον απειλούν με τον θείο τους τον αστυφύλακα, όπως παλιά.

Ότι και να γράψουμε, είτε πρόκειται για τους Roxy Music, τους Eloy, την Μαρία Αντουανέτα, θα βρεθεί κάποιος να πει, όχι την άποψη του, αλλά την εξυπνάδα του για να το συζητήσει μετά με την φίλη του, ότι μας τα έχωσε.

Κι εμείς δεν είμαστε απρόσωποι, έχει δίκιο ο Πετρίδης στο συγκεκριμένο ζήτημα, οι περισσότεροι δεν μας βλέπουν όπως βλέπουν τα άλλα ΜΜΕ και σε κάποιο βαθμό έχουν δίκιο.

Αυτό το site δεν είναι δικό μου ή του Πετρίδη, στην ουσία δημιουργήθηκε για τον κόσμο, η πολιτεία αδιαφορεί για την μουσική, εμείς δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, αργά ή γρήγορα θα συγκρουσθούμε με την πραγματικότητα.

Κώστας Ζουγρής