Θα μάθουμε ποτέ ποια ήταν η αλήθεια για τον Michael Jackson;

Θα μάθουμε ποτέ ποια ήταν η αλήθεια για τον Michael Jackson;

O Michael Jackson μέχρι που έφυγε από την ζωή αγαπήθηκε όσο λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Οι κατηγορίες εναντίον του για παιδοφιλία είναι ότι χειρότερο μπορεί να προκύψει για κάποιον ενήλικα και είναι καταδικαστέες ανεξάρτητα της φήμης που έχει ο κάθε κατηγορούμενος.

Θα μάθουμε όμως ποτέ την συνέβη και αν έχουν δίκιο αυτοί που τον κατηγορούν; η γνώμη μου είναι πως όχι.

Από διάφορες πηγές έχουμε μάθει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Michael και την πίεση που ασκούσε ο πατέρας του στα παιδιά για να καταφέρει να αποσπάσει από αυτά όλα όσα μπορούσε να προσφέρει το ταλέντο τους.

Οι κατηγορίες των δύο στο ντοκιμαντέρ είναι σοβαρές και δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι έχουν βάση μετά από τόσα που έχουμε διαβάσει γι' αυτόν, όμως δεν είναι εύκολο να αποδειχθούν κατά την γνώμη μου την στιγμή που δεν υπάρχει ο κατηγορούμενος.

Το ερώτημα μου είναι γιατί αυτοί οι δύο δεν άρχισαν την ιστορία τους όταν ο Michael ήταν εν ζωή και ήταν ήδη ενήλικες;

Υπάρχει γονιός που θα έστελνε το παιδί του, μόνο του στο σπίτι ενός αγνώστου, έστω και αν αυτός ήταν διάσημος, όχι για μία φορά, αλλά για χρόνια;

Ναι αλλά αυτός ήταν ο Michael Jackson, εσείς δηλαδή θα στέλνατε τον πεντάχρονο γιο σας στο σπίτι κάποιου διάσημου Έλληνα, μόνο του για χρόνια....συγγνώμη αλλά εγώ και η γυναίκα μου δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το κάνουμε για οποιονδήποτε, το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι μπορεί να υπήρξε αντάλλαγμα, οπότε στην ουσία ΄πούλησαν' τα παιδιά τους, οπότε η ενοχή αν υπάρχει, υπάρχει και στις δύο πλευρές

Θα βρεθούν βέβαια μάρτυρες που θα ισχυρισθούν ότι είδαν.... όμως και η άλλη πλευρά θα βρει μάρτυρες που θα βεβαιώσουν ότι όλα πήγαιναν καλά και πρόκειται σκευωρία με σκοπό τα χρήματα.

Η ουσία είναι ότι η ζημιά στην φήμη του Michadel Jackson είναι ανεπανόρθωτη, μπορεί να μην απαγορευτούν τα τραγούδια του, αλλά ποιος παραγωγός θα ρισκάρει να τα παίζει με κίνδυνο να τον κατηγορήσουν ότι υποστηρίζει ένα παιδόφιλο ανεξάρτητα του αν έχει αποδειχθεί.

Το BBC 2 ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει καμία απαγόρευση, για να δούμε όμως θα τα παίζει;

Κώστας Ζουγρής