Σε ποια εποχή θα ήθελες να ζούσες;

Η φαντασία παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή όλων μας, όμως δεν ξέρω αν όλοι θα ήθελαν να ταξιδέψουν, αν μπορούσαν βέβαια, πίσω στον χρόνο και να ζήσουν σε μια άλλη εποχή.

fd57315048b2a0e2ee02ed04b0927842 XL

Οι ψυχολόγοι θα μπορούσαν να μας περιγράψουν ίσως πολλά για τον χαρακτήρα μας ανάλογα με την εποχή που θα θέλαμε να ζήσουμε.

Είναι ένα ερώτημα πολύ περίεργο και ενώ φαίνεται, δεν είναι καθόλου εύκολη η απάντηση.

Back To The Future 4 Not Happening Robert

Σήμερα ο καθένας μας έχει κάνει την διαδρομή του και θεωρητικά έχει, σύμφωνα με τις πιθανότητες μια μικρή ή μεγάλη διαδρομή.

Όμως, πάντα υποθετικά, ένας σημερινός 50ρης αν επιλέξει να μεταφερθεί στην αρχαία Ελλάδα, σε ηλικία ας πούμε 10 ετών, κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα ζήσει τα ίδια σε αριθμό χρόνια και θα έχει και αρκετά ακόμα.

Το ποιο ωραίο θα ήταν αυτό που βλέπουμε σε ταινίες τύπου Back To The Future, βόλτες στον χρόνο και επιστροφή.

Προσωπικά, δεν θα άλλαζα την ζωή που έζησα για μεταφορά σε άλλη εποχή με άγνωστο αποτέλεσμα, ακόμα και αν γινόμουν παιδί.

Από μουσικής πλευράς θα θέλαμε λίγο απ'όλα, δεκαετία του '60, διαδίκτυο, επιλογή καλλιτεχνών από διάφορες εποχές, αλλά μέχρι εδώ τα παραμύθια.

Αν θέλετε να ζήσετε τις διάφορες εποχές από μουσικής πλευράς, μια μικρή βοήθεια θα σας προσφέρουν ίσως τα 8 ψηφιακά μας βιβλία. διαβάζετε και ψάχνετε το αντικείμενο της ανάγνωσης.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'