Εσύ που κατηγορείς την Ariana Grande, γιατί το κάνεις; δεν έχει φωνή ή θα έπρεπε να τραγουδάει ροκ;

Εσύ που κατηγορείς την Ariana Grande, γιατί το κάνεις; δεν έχει φωνή  ή θα έπρεπε να τραγουδάει ροκ;

Δεν έχω σπουδάσει στο ωδείο, αλλά με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω, πιστεύω ότι η Ariana Grande έχει πολύ καλή φωνή, αν δεν φοβόμουν τις αντιδράσεις μερικών, θα έλεγα ότι έχει εξαιρετική φωνή και αυτό αποδεικνύεται από την επιλογή της από το Nickelodeon από όπου ξεκίνησε την καριέρα της.

Γιατί λοιπόν την κοροϊδεύουν μερικοί λέγοντας χαρακτηριστικά 'ποιος θα θυμάται σε μερικά χρόνια την Ariana Grande', άποψη 100% λανθασμένη γιατί με τόσες επιτυχίες έχει καταφέρει να πάρει μια θέση στην μουσική ιστορία, όπως όλοι που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν.

Δεν σας αρέσουν τα τραγούδια της, άλλος ένας αστείος χαρακτηρισμός, τα τραγούδια της έχουν τεράστια απήχηση στους νέους της εποχής και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.

Δεν σας αρέσει το είδος του τραγουδιού που ερμηνεύει, δηλαδή τι να ερμηνεύσει, αυτό της αρέσει, αυτό της πάει, αυτό είναι στην μόδα, αυτό τραγουδάει.

Υποπτεύομαι ότι αυτό που ενοχλεί είναι η επιτυχία της, όπως ενοχλεί η επιτυχία που γνωρίζει το χιπ χοπ, επιτυχία που γνωρίζει ο Γιώργος Λάνθιμος με ταινίες που δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστές στην πλειοψηφία των φίλων του σινεμά στην Ελλάδα, γενικά έχει αυξηθεί το μίσος για όσους γνωρίζουν επιτυχία στον τομέα τους.

Καλά να είναι το κοριτσάκι και ας τραγουδάει ότι θέλει, αν δεν αρέσει, δεν την ακούς, δεν κλέβει κανενός την δόξα ή το μεροκάματο, το αν αύριο θα ξεχασθεί, δεν ενδιαφέρει κανένα, ίσως και την ίδια, τώρα απολαμβάνει την επιτυχία της, το πόσο θα διαρκέσει δεν το ξέρει κανείς.

Απολαύστε αυτό που αγαπάτε και αφήστε επιτέλους τους άλλους να κάνουν το ίδιο, όλοι οι καλλιτέχνες έχουν κάτι, ζήστε το σήμερα και αφήστε την γκρίνια, η μουσική σήμερα και πάντα έχει αρκετό υλικό για να καλύψει τους πάντες, ας μην ζηλεύουμε το τι ακούν άλλοι.

Για όσους δεν την ξέρουν κάνουμε διαγωνισμό με 3 cd της Ariana, συμμετέχουν στην κλήρωση όσοι κάνουν δωρεά οποιοδήποτε ποσό, το ξέρουμε δεν σας ενδιαφέρουν τα cd, όπως δεν σας ενδιαφέρει, εκτός ολίγων εξαιρέσεων το πώς λειτουργεί αυτή η σελίδα, τα 6.500.000 που μας ακολουθούν, μάλλον το θεωρούν σαν μέρος του συνολικού πακέτου που προσφέρει το διαδίκτυο και πάλι ευχαριστούμε γιατί και μόνο το ότι μας παρακολουθείτε, είναι μεγάλη τιμή για μας και σας ευγνωμονούμε.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'