Δεν είναι εύκολο να αμφισβητήσει κανείς το ταλέντο της Ariana Grande.

Δεν είναι εύκολο να αμφισβητήσει κανείς το ταλέντο της Ariana Grande.

Δεν είναι εύκολο να αμφισβητήσει κανείς το ταλέντο της Ariana Grande. Όλα αυτά τα παιδιά που ξεκινούν την καριέρα τους από τις εκπομπές της Disney του Nickelodeon και ανάλογες πλατφόρμες έχουν περάσει από αμέτρητα τεστ δεξιοτεχνίας και έχουν ξεχωρίσει από χιλιάδες άλλους που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο.

Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aquilera, Ryan Gosling και πολλοί άλλοι ξεκίνησαν από αυτόν τον χώρο και έγιναν superstars.

Είχαμε βάλει την εμφάνιση της Ariana στον Jimmy Fallon πριν από χρόνια επισημαίνοντας το ταλέντο της, έχει εξαιρετική φωνή, τα τραγούδια της βέβαια δεν είναι απαραίτητο να αρέσουν στους μεγαλύτερους αφού το κοινό της είναι νεανικό.

Πριν από 2 εβδομάδες σε ένα λεωφορείο έγινα άθελα μου ωτακουστής διαλόγου μεταξύ μιας κοπελίτσας και 2 αγοριών στους οποίους προσπαθούσε να εξηγήσει τι σημαίνει το νόημα του τραγουδιού Thank U Next, αυτό είναι το κοινό της, αυτό ήταν το κοινό των Beatles, του Frank Sinatra, του Presley και πολλών άλλων καλλιτεχνών.

Το πρόσφατο άλμπουμ της που έγινε Νο 1 και στις 2 χώρες έδειξε την δυναμική της.

Έγινε η πρώτη τραγουδίστρια από το 1985 και την Madonna που το είχε πετύχει με τα In To The Groove και Holiday που έχει τις δύο πρώτες θέσεις, η πρώτη γυναίκα από το 1955 και την Ruby Murray που έχει 3 τραγούδια στα 10 πρώτα και η πρώτη γυναίκα στο Αγγλικό τσαρτ που αντικαθιστά στην κορυφή τον εαυτό της αφού το Break Up with your girlfriend, i'm bored πήρε την θέση του Thank U Next.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'