Αν είναι ζητιάνοι ο Guardian και οι New York Times, τότε είμαστε κι' εμείς

Αν είναι ζητιάνοι ο Guardian και οι New York Times, τότε είμαστε κι' εμείς

Αλλά και πάλι διαφέρουμε γιατί εμείς είμαστε φτωχοί ζητιάνοι αφού την έκκληση για βοήθεια δεν εγκρίνουν και μέλη της ομάδας μας που αντιδρούν αρνητικά μόλις ένα άτομο, από το μισό εκατομμύριο σχεδόν που μας παρακολουθεί κάθε μήνα χαρακτηρίσει σαν ζητιανιά το ότι ζητάμε, όχι να πληρωνόμαστε γι' αυτό που κάνουμε, αυτό το έχουμε ξεχάσει, αλλά να βγάζουμε τα έξοδα μας.

Στον προηγούμενο διαγωνισμό δώσαμε cd και βιβλία αξίας περίπου 100 ευρώ και εισπράξαμε 40, θα πείτε γιατί κάνουμε διαγωνισμούς, γιατί γράφουμε για μουσική, γιατί μας αρέσει το Χιπ χοπ, γιατί ακούμε τα καινούργια, εν κατακλείδι γιατί δεν κάνουμε αυτό που κάνουμε και να μη γκρινιάζουμε, αυτή είναι η ζωή, αυτό διάλεξα να κάνω όταν έκλεισε η ΕΡΤ, πέτυχε αφού έχει 6.300.000 μοναδικούς επισκέπτες, απέτυχε αφού ελάχιστοι προτίθενται να δώσουν έστω και 1 ευρώ τον χρόνο και να αποκτήσουν ένα από τα ψηφιακά μας βιβλία και να διεκδικήσουν σε κλήρωση κάποιο cd ή βιβλίο σαν δώρο.

Δεν ξέρω την απάντηση, ξέρω ότι ο Guardian βρίσκει ανταπόκριση στις εκκλήσεις του, όπως και όλα τα ξένα έντυπα, εγώ ζω αλλού.

Αλλά το να με αποκαλεί ζητιάνο ο κολλητός μου και κάποιοι από το περιβάλλον μου επειδή, το χλωμό νούφαρο η η μαραμένη μπιγκόνια έγραψε στον λογαριασμό της/του στο Twitter ότι είμαστε ζητιάνοι, με ξεπερνάει.

Ας το διασκεδάσουμε με μουσική.

Αυτό τα λέει όλα

Κώστας Ζουγρής

3 άλμπουμ της Rosalía, El mal querer σε ειδική έκδοση, Νο 1 στα Latin άλμπουμ της Αμερικής, μαζί με 3 βιβλία Γιάννης Πετρίδης 30 χρόνια απογεύματα στην ΕΡΤ υπογεγραμμένα από τον ίδιο για όσους κερδίσουν και το επιθυμούν, είναι τα δώρα στον νέο διαγωνισμό μας μέχρι 3/2.

hqdefault

Συμμετέχουν στην κλήρωση όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά.