Η εμφάνιση 'επηρεάζει' την τύχη μας

Η εμφάνιση 'επηρεάζει' την τύχη μας

13 είναι πια τα βιβλία των Γιάννη Πετρίδη και Κώστα Ζουγρή που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της μουσικής, τα 6 από αυτά είναι σε έντυπη μορφή και τα 5 περιλαμβάνονται στα δώρα του νέου διαγωνισμού μας όπως και τα 7 ψηφιακά. Καλή Χρονιά!

Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από αυτούς που ο αριθμός του παραστατικού της πράξης δωρεάς τους θα ταιριάζει στα 2 πρώτα ή 2 τελευταία νούμερα με τα άλμπουμ που θα πραγματοποιήσουν νέα είσοδο στο Αμερικάνικο τσαρτ την νέα εβδομάδα. πχ αν ένα άλμπουμ ανέβει με την πρώτη εβδομάδα στο 1, τυχερός θα είναι αυτός που το παραστατικό θα αρχίζει ή θα τελειώνει σε 01.

Νέος διαγωνισμός μέχρι την 1η Ιανουαρίου με τα 5 βιβλία μας σε φυσική μορφή Soundtracks Ο ήχος της οθόνης, Τα τραγούδια των Ελλήνων, Τα άλμπουμ του αιώνα, Από την κλασική στο ροκ, 30 χρόνια απογεύματα στην ΕΡΤ, όλα των Γιάννη Πετρίδη-Κώστα Ζουγρή και 2 soundtrack A Star Is Born σε cd.

Συμμετέχουν όσοι κάνουν δωρεά οποιοδήποτε ποσό.

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.