Με πικραίνει, αλλά έχει και την εύθυμη πλευρά του

Με πικραίνει, αλλά έχει και την εύθυμη πλευρά του

Πιστεύω ότι ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν έχουν κάτι να πουν, το λένε χωρίς να σκέφτονται τις ενδεχόμενες αντιδράσεις που θα προκαλέσουν οι απόψεις τους.

Αυτό το κάνω από μικρός, γι' αυτό δεν είμαι ίσως αγαπητός σε κάποιους, όμως αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και αυτό έχει πιστεύω μεγαλύτερη σημασία.

Βέβαια αυτό έχει και τις αρνητικές επιπτώσεις του, γιατί όλοι οι άνθρωποι θέλουν να ακούν ή να διαβάζουν καλά λόγια γι' αυτά που αγαπούν και εγώ πάντα, πιστεύοντας, όπως οι περισσότεροι, ότι μπορώ να πείσω με τις απόψεις μου, προκαλώ ίσως αναταραχή.

Άλλοι νομίζουν ότι το κάνω επιτηδευμένα για να προκαλέσω συζητήσεις και να προκαλέσω επισκέπτες στην σελίδα μας.

Από το μόνο πράγμα που δεν πάσχει η σελίδα, είναι η επισκεψιμότητα, η ανταπόκριση σας είναι εντυπωσιακή και ειλικρινά με συγκινεί, γενικά είναι συντροφιά το συναίσθημα του να ξέρεις ότι κάποιοι δίνουν σημασία σ'αυτό που δημιουργείς είτε είναι ραδιόφωνο, περιοδικό ή site.

Το ίδιο ικανοποιημένος νιώθει όλα αυτά τα χρόνια και ο Πετρίδης, μόνο που σαν διαφορετικός χαρακτήρας δεν θα εκδηλωθεί παρά μόνο στο στενό του περιβάλλον.

Τι μία αφορμή είναι οι Radiohead, την άλλη ο Παναθηναϊκός, την άλλη οι Queen, οι Scorpions κλπ. πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που έχουν αντίθετη γνώμη, είναι μάταιο συνήθως να προσπαθήσω να τους την αλλάξω.

Δεν έχουν όλοι τα ίδια ακούσματα και τις ίδιες προτιμήσεις, οι Roxy Music δεν ήταν ποτέ κάτι ιδιαίτερο στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τον Bryan Ferry που είναι πολύ αγαπητός.

Εδώ και πολλά χρόνια, δεν είμαι πια φανατικός με τα κόμματα, την μουσική, το ποδόσφαιρο, έχω δει τόσα πολλά που έσβησε ο φανατισμός μου.

Όλοι αυτοί που παρεμβαίνουν σε αναρτήσεις φίλων τους που γράφουν τι ωραία που ήταν η μακαρονάδα που έφαγαν και ξέρουν την διαφορά μεταξύ Queen και Roxy Music, δεν μπήκαν να γράψουν μία γραμμή, μπορεί και να κρυφογέλασαν που 'την πάτησα', όμως δεν τα μέτρησα, αλλά αν διαβάσετε τα 4-5 θέματα των τελευταίων ημερών που αφορούν Queen και Roxy θα διαπιστώσετε ότι αυτοί που μας παρακολουθούν είναι πιο κοντά στην άποψη ότι οι Roxy είναι καλύτεροι, ή έστω η αξιολόγηση είναι σχεδόν η ίδια.

Όσοι δεν ξέρουν τι σημαίνει Roxy Music, Brian Eno, Bryan Ferry, και οι υπόλοιποι μουσικοί του γκρουπ, δύσκολα θα καταλάβουν την σκέψη μου, αλλά όμως δεν είναι σωστό να μη δέχονται τις απόψεις που είναι αντίθετες με αυτό που πιστεύουν, θεμιτό το να τις θεωρούν βέβαια λανθασμένες.

Σχεδόν όλοι λοιπόν, δεν χάνουν την ευκαιρία, βλέποντας τα παράπονα μου για την μη ανταπόκριση στις αναρτήσεις για βοήθεια στην σελίδα μας, να ειρωνεύονται και να γράφουν τα συνηθισμένα, πώς να σας βοηθήσουν με αυτά που γράφετε.

Λες και αν γράφαμε πόσο υπέροχοι ήταν οι Queen θα βοηθούσαν. Η μη ανταπόκριση βέβαια δεν θα μας κάνει πιο φτωχούς, ούτε όσους δεν βοηθούν πιο πλούσιους, όμως άλλο είναι να έχεις την ηθική και υλική συμπαράσταση από το να βλέπεις να μπαίνουν στην σελίδα κάθε μήνα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για το πώς αυτή φτάνει μπροστά στα μάτια τους.

Αύριο το βράδυ τελειώνει ο διαγωνισμός με τα 3 cd του A Star Is Born που θα κληρωθούν σε όσους κάνουν οποιαδήποτε δωρεά, επίσης αυτοί που κάνουν δωρεά βλέπουν πιο συχνά τις απόψεις μας για την τρέχουσα μουσική κίνηση και τα νέα τραγούδια, αγαπάς την μουσική; στείλε έστω 1 ευρώ και ας πάνε τα 40 λεπτά σε προμήθεια, σύμφωνα με αυτά που έχουμε αναγγείλει θα μπείτε στην λίστα αποστολή μας.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR1401106690000066974208036

EUROBANK GR1002603940000130200197486

ALPHA BANK GR7801401390139002340035656

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR71 0171 4350 0064 3501 0085 835