Το donation είναι ο μόνος τρόπος να επιζήσουμε και είναι εθελοντικό!

Το donation είναι ο μόνος τρόπος να επιζήσουμε και είναι εθελοντικό!

Κάθε λίγο και λιγάκι γράφει κάποιος από τους επισκέπτες μας πόσο κουραστικό είναι το να διαβάζει αυτά που γράφουμε για το donation.

Πέρα του ότι ανάλογες αναρτήσεις κάνουν αρκετά ξένα σοβαρά ΜΜΕ, όλοι αυτοί που παραπονούνται ποτέ ίσως δεν μας έχουν ενισχύσει.

Νομίζουμε πως είναι λίγο περίεργο το να κάνεις παράπονα για κάτι που σε αφήνει αδιάφορο.

Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχουν δύο σελίδες apotis4stis5, αυτή που μας αρέσει το περιεχόμενο της και αυτή που μας ενοχλεί η παρότρυνση για βοήθεια.

Χωρίς βοήθεια, αργά ή γρήγορα αυτή η σελίδα θα κλείσει και ας έχει 10.000.000 επισκέπτες μελλοντικά.

Είσαστε πια πάρα πολλοί και μοιραίο είναι το να έχουμε με αρκετούς από εσάς διαφορετικές απόψεις, εδώ και μεταξύ μας έχουμε διαφορές, πόσο μάλλον όταν σε κάθε θέμα έχουν άποψη χιλιάδες.

Εμείς κάνουμε αυτό που πιστεύουμε και όσοι πιστοί ακολουθούν και αν μπορούν και θέλουν η βοήθεια τους είναι ευπρόσδεκτη.

Το donation έπρεπε να υπάρχει κανονικά σε όλες τις σελίδες, όπως κάνουν και οι ξένοι, αλλά είτε το βάζουμε είτε όχι, η αδιαφορία σας είναι εντυπωσιακή.

Νιώθω σαν να παλεύω με κάτι το ανίκητο, τι σημασία έχει αν σας ενημερώνουμε εγκαίρως για τα πάντα στην μουσική, ποιος θα εκτιμήσει το ότι γράφαμε 5 χρόνια πριν για τους Wolf Alice και τους περισσότερους καλλιτέχνες που ανοίγουν τα φτερά τους στην συνέχεια.

Εγώ είμαι λίγο τρελός, αλλά αν όλοι σας στέλνατε μία φορά το χρόνο από 10 λεπτά του ευρώ, θα έγραφα μόνο μία φορά τον χρόνο για το donation, όσο δεν βοηθάτε, τόσο θα το γράφω, είναι λάθος λέει, δεν πειράζει, άσε με να κάνω λάθος, αλλά να έχω ήσυχη την συνείδηση μου.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.