Έχουν δει πολλά τα μάτια μας, αλλά πάντα η μουσική παραμένει η μεγάλη μας αγάπη

Αρέσουν στον Jack White οι Black keys και οι Greta Van Fleet

Στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει ο νέος κύκλος του σαβουράηβορ, αλλά η πραγματικοί επιζώντες είμαστε εμείς που γεννηθήκαμε πριν έλθει η τηλεόραση στην Ελλάδα, πριν το πλαστικό κυριαρχήσει στην ζωή μας, πριν εμφανισθούν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πριν τις πιστωτικές κάρτες, πριν τα κινητά τηλέφωνα, πριν πατήσει ο άνθρωπος στο φεγγάρι, τότε που πρώτα παντρευόμαστε και ύστερα μέναμε μαζί.

Όταν γεννήθηκαν κάποιοι από εμάς δεν υπήρχαν πιτσαρίες, το πιο συνηθισμένο τότε ήταν το σουβλάκι με 2-3 δραχμές και ο στιγμιαίος καφές ήταν κάτι το εντελώς άγνωστο, το παγωτό χωνάκι, χύμα, έκανε 1 1/2 δραχμή, δηλαδή κάτι λιγότερο από μισό λεπτό του ευρώ, με μία δραχμή τηλεφωνούσες από τους τηλεφωνικούς θαλάμους.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου κι αυτό είναι η μουσική, άλλαξε ο τρόπος που την ακούμε, αλλάζουν τα μουσικά είδη που μας συγκινούν, αλλά η μουσική πάντα είναι .... μουσική και κυριαρχεί στην ζωή μας.

Κώστας Ζουγρής

Με την δωρεά οποιουδήποτε ποσού θα γίνετε μέλος στην ομάδα αυτών που λαμβάνουν αποκλειστικά λίστες και διάφορες ενημερώσεις.