Θέλετε να κοιμηθείτε με ένα αριστούργημα ζωγραφικής;

Θέλετε να κοιμηθείτε με ένα αριστούργημα ζωγραφικής;

Η National Gallery του Λονδίνου φιλοξενεί πάνω από 2.300 έργα τέχνης (από τα μέσα του 13ου αιώνα έως τον 20ο)

Η National Gallery του Λονδίνου φιλοξενεί πάνω από 2.300 έργα τέχνης (από τα μέσα του 13ου αιώνα έως τον 20ο).

Πληρώνοντας αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχείο και εισιτήριο για την Εθνική Πινακοθήκη, οι φιλότεχνοι μπορούν να απολαύσουν έργα των Μποτιτσέλι, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Ρέμπραντ, Μονέ και Βαν Γκογκ (μεταξύ πολλών άλλων).

Τώρα –βάζοντας το χέρι βαθιά, ομολογουμένως, στην τσέπη!– μπορείτε να κοιμάστε με ένα από αυτά τα έργα: παραγγέλνοντας κρεβάτι με έργο της επιλογής σας από τη συλλογή της National Gallery στο κεφαλάρι.

1 12 480x600

Τη δυνατότητα αυτή προσφέρει η συνεργασία του οίκου κλινών πολυτελείας Savoir Beds με τη National Gallery.

Από την οποία προέκυψε η σειρά «National Gallery Collection» του οίκου. Δίνει τη δυνατότητα να τυπωθεί οποιοδήποτε έργο ζωγραφικής της συλλογής σε βελούδο, λινό, βισκόζη ή βαμβακερό και να τοποθετηθεί χειρωνακτικά ως ταπετσαρία σε ένα από τα κρεβάτια του Savoir Beds.

Αν παραγγείλετε, τυπώνει ο ειδικός σε αυτή την τέχνη Βρετανός Άντριου Μάρτιν, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. Το print συνοδεύεται από πλακέτα με λεπτομέρειες για το έργο και τον δημιουργό του. Κάθε παραγγελία εγκρίνεται από τη National Gallery, για να βεβαιώσει ότι το σχέδιο σέβεται την ταυτότητα ενός από τα μεγαλύτερα ιδρύματα τέχνης στον κόσμο.

2 10 484x600

Έτσι, μπορείτε, καθιστός στο κρεβάτι σας, διαβάζοντας λίγο πριν τα βλέφαρα βαρύνουν, να ακουμπάτε στο «Νούφαρα, ήλιος που δύει» που ζωγράφισε ο Κλοντ Μονέ. Ή, στο «Σκηνή ναυτική, με ένα ολλανδικό γιωτ να σημαίνει χαιρετισμό» του Γιαν βαν ντε Κάπελε (17ος αιώνας). Ή, στο «Ο πόλεμος του Έρωτα με την Παρθενία» του Γκεράρντο ντι Τζοβάνι ντελ Φόρα (15ος αιώνας).