Θα γίνουμε καλά παιδιά

Θα γίνουμε καλά παιδιά

Από τον Κώστα Ζουγρή

Οι καιροί είναι δύσκολοι, σε λίγο ενδεχομένως θα δούμε και χιόνι μέσα στον Αύγουστο, όλοι έχουμε φτάσει στα όρια μας, αλλά σας παρακαλούμε σεβαστείτε τους κανόνες του παιχνιδιού και μην αδικείτε την προσπάθεια που κάνουμε για ενημέρωση σε κάθε επίπεδο.

Χθες είχε τα γενέθλια του ο πρωθυπουργός και χρησιμοποιήσαμε παλαιότερη ανάρτηση με τα τραγούδια που ήταν επιτυχίες όταν γεννήθηκε.

Δεν σημαίνει αυτό τίποτα παραπάνω από μία ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε μερικά ωραία αγαπημένα τραγούδια.

Για την πολιτική συμπεριφορά του εκάστοτε πρωθυπουργού, υπεύθυνος είναι ο ίδιος και όσοι βοηθούν στην εκλογή του.

Βέβαια έχουμε μάθει την ιστορία ότι πάντα μετανιώνουμε για τις επιλογές μας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά αυτό σημαίνει πολιτική, να μπορείς να χειρίζεσαι την λαϊκή βούληση.

Αυτό κάνουν οι πρωθυπουργοί σε όλο τον πλανήτη.

Το να μας απειλούν μερικοί ότι θα φύγουν από το Facebook, ότι θα χάσουμε πελατεία και να μας επισημαίνουν το ότι ζητάμε βοήθεια, ενώ βέβαια ποτέ δεν έχουν βοηθήσει, είναι τουλάχιστον αστείο.

Η σχέση μας είναι διαφορετική, γι' αυτό και μας ακολουθείτε.

Εμείς δεν έχουμε συμπάθεια σε συγκεκριμένα κόμματα, κάποτε είχαμε, τώρα αγαπάμε μόνο την Ελλάδα γιατί,έστω και αργά συνειδητοποιήσαμε ότι κόμματα και ομάδες είναι εδώ και πολλά χρόνια επαγγέλματα στα οποία εμείς πάντα ήμασταν απλοί εργάτες για εκμετάλλευση.

Σε όποιον δεν αρέσουν αυτά που γράφουμε, αντί να μας υποδεικνύει να γράφουμε τις δικές του απόψεις, ή τις γράφει επώνυμα, χωρίς βρισιές και τις δημοσιεύουμε, ή δεν μας παρακολουθεί.

Ειρήνη λοιπόν γιατί η ζωή είναι μικρή.