Γιατί πρέπει να 'υιοθετήσετε' το apotis4stis5

Γιατί πρέπει να 'υιοθετήσετε' το apotis4stis5

Από τον Κώστα Ζουγρή

Στο μακρινό παρελθόν η πιο μοναχική ημέρα της εβδομάδας ήταν η Κυριακή και ειδικά το απόγευμα μετά από ήττα της ομάδας που υποστήριζες, τώρα πιστεύω ότι το Σάββατο είναι η πιο μοναχική ημέρα και είχε δίκιο ο Frank Sinatra που το τραγούδησε.

Έχεις γίνει γραφικός, μας ντροπιάζεις, με εκθέτεις, είναι μερικές από τις απόψεις που έχει το περιβάλλον μου που δεν συμφωνεί με ανάλογες κινήσεις όπως αυτή της συχνής έκκλησης για δωρεά γιατί ουσιαστικά την θεωρούν καταδικασμένη σε αποτυχία αφού σαν λαός δεν έχουμε συνηθίσει να ενισχύουμε ανάλογες προσπάθειες.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουν τις ανάγκες που έχει η λειτουργία μιας τέτοιας σελίδας και το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν ανάλογες προσπάθειες που βοηθούν στο να παραμένει σταθερό ή να αυξάνεται το ενδιαφέρον του κόσμου και ειδικά των νέων για την μουσική.

Εγώ από την πλευρά μου δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος στο ότι από τα αρκετά εκατομμύρια που μας παρακολουθούν, το 60% σύμφωνα με το Google ανήκει σε άτομα που δεν έχουν περάσει τα 44 χρόνια.

Αυτό το θεωρώ σημαντικό και μου προκαλεί το συναίσθημα ότι τελικά τίποτα δεν πάει χαμένο και η μουσική πάντα θα βρίσκει τον δρόμο της.

Δεν σας ζητώ να ενισχύσετε το site, αυτό ενοχλεί, άσχετα αν το ίδιο κάνουν πια πολλές σελίδες στο εξωτερικό, όπως αυτή του Guardian, η σελίδα έχει τα έξοδα της και το να κλείσεις κάτι που προσφέρει, έστω και λίγα, είναι λάθος, πρέπει να βρεις τρόπο να συντηρηθεί.

Κανείς δεν θέλει να συνδεθεί το όνομα του με μία 'χαμένη υπόθεση', είναι αρκετά ενοχλητικό το 'να απειλεί' κάποιος την συνείδηση σου.

Αυτό που σας ζητώ είναι να υιοθετήσετε την φιλοσοφία του apotis4stis5 για αγάπη σε όλα τα μουσικά είδη, την ανάγκη για ενημέρωση σε πράγματα που ενδιαφέρουν όλους μας, τώρα πια καλύπτουμε μεγάλο φάσμα από πράγματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν, μη δίνετε σημασία, αν δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας για τα ζώδια, βλέπουμε ότι το ποσοστό που τα διαβάζει είναι μεγάλο, σε αντίθεση με τα like που κάνουν οι φίλοι μας στα συγκεκριμένα θέματα, κάνουν όμως εκατοντάδες like στα μουσικά, τα οποία όμως δυστυχώς δεν διαβάζουν.

Απολαύστε το ποτό σας, μην έχετε τύψεις, η αδιαφορία είναι γενική, εκτός από 20-30 άτομα και μερικούς μεμονωμένους περιστασιακούς περαστικούς.

Έχω συνηθίσει να αποδέχονται οι άλλοι τις απόψεις μου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα το καταπιώ κι αυτό.

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.

Ελάτε στην παρέα μας