Το 'άγγιγμα' της μουσικής στην ζωή μας

Running Wild-Tricky feat. Mina Rose

Η μουσική σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα για τους περισσότερους από εμάς, όμως για κάποιους, όσο και αν αυτό φαίνεται υπερβολικό σημαίνει τα πάντα.

Πέρα από το ότι εγώ και ο Πετρίδης από μικρά παιδιά έχουμε αφοσιωθεί σ'αυτήν σαν φανατικοί οπαδοί με ότι έχει σχέση με αυτήν, στην προσωπική μου πορεία, δημιούργησα την οικογένεια μου γνωρίζοντας την γυναίκα μου σε ένα κατάστημα δίσκων και δεν συζητάω βέβαια το ότι είναι κι αυτή 'δαγκωμένη' με την μουσική από παιδί.

Τι μπορεί να σου προσφέρει η μουσική; προσωπικά πιστεύω τα πάντα και σ' αυτό συνηγορούν πολλές επιστημονικές έρευνες.

Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σ'αυτό το χώρο έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων Ελλήνων.

Ναι δεν αρέσουν σε όλους όλα τα είδη της μουσικής, όμως όλα είναι απαραίτητα γιατί η μουσική δεν είναι μόνο ένα συγκεκριμένο είδος, είναι τα πάντα και συνέχεια ανανεώνεται και θα συνεχίσει να το κάνει ανεξάρτητα από άτομα και εποχές.

Χωρίς την στήριξη σας η προσπάθεια μας θα μαραζώσει, πέρα από την οικονομική ανάγκη, υπάρχει και το ψυχολογικό μέρος. Πώς μπορείς να ασχολείσαι με κάτι για το οποίο βλέπεις ότι ο άλλος αδιαφορεί.

Μόνο όταν πιστεύουν ότι θίγεται η ποδοσφαιρική τους ομάδα, το κόμμα τους ή το αγαπημένο τους συγκρότημα παρεμβαίνουν και κάνουν έντονη την παρουσία τους οι περισσότεροι φίλοι μας, που βέβαια διαβάζουν αυτά που γράφουμε, γι' αυτό και η μεγάλη επισκεψημότητα, όμως η άμεση συμμετοχή έχει άλλη σημασία.

Το ξέρουμε ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας, όμως χωρίς εσάς και την αφοσίωση σας η κατάσταση θα ήταν και θα είναι διαφορετική.

Κώστας Ζουγρής

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας , ειλικρινά, έχετε την αγάπη μου.

Τετάρτη βράδυ λήγει ο διαγωνισμός μας με το Rock 80s

https://www.apotis4stis5.com/news-f/31414-rock-80-s-2