Roger Daltrey: Στο ροκ οι γυναίκες μας παρενοχλούσαν, όχι εμείς

Roger Daltrey: Στο ροκ οι γυναίκες μας παρενοχλούσαν, όχι εμείς

Ο τραγουδιστής των Who, Roger Daltrey επέκρινε έντονα την ιδέα του κινήματος #MeToo που επεκτείνεται στον rock κόσμο υποστηρίζοντας ότι τα ροκ αστέρια δεν είναι σεξουαλικά αρπακτικά επειδή δεν χρειάζεται να είναι. Τα σχόλιά του ήρθαν όταν του ζητήθηκε η αντίδραση κατά της σεξουαλικής κακομεταχείρισης στο Χόλιγουντ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χρησιμοποιούν το hashtag #MeToo για να υποδείξουν ότι ήταν θύματα.

«Γιατί οποιοσδήποτε ροκ σταρ πρέπει να πιέσουν τους εαυτούς τους για τις γυναίκες;είπε ο Daltrey σε μια νέα συνέντευξη στην Daily Mail. «Συνήθως, συμβαίνει το αντίθετο. Θα ήθελα να είχα 1 λίρα για κάθε γυναίκα που μου την έπεφτε.. Ο Mick Jagger θα ήταν δισεκατομμυριούχος από αυτό. Βρίσκω όλο αυτό το πράγμα τόσο ενοχλητικό. Είναι πάντα ισχυρισμοί και είναι απλώς κακόβουλα χάλια. Όπως και οι ισχυρισμοί εναντίον του Pete Townshend] όταν συνελήφθη. "

Ο φίλος του Daltrey, Pete Townshend προειδοποιήθηκε από την αστυνομία το 2003 ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα πριν από τέσσερα χρόνια για να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που έφερε παιδική πορνογραφία. Αργότερα απαλείφθηκε από όλες τις κατηγορίες μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών. "Δεν είχε τίποτα στον υπολογιστή του εντελώς", δήλωσε ο Daltrey στη νέα συνέντευξη. "Κατηγορήθηκε άδικα. Ποτέ δεν βρήκαν ένα γαμημένο πράγμα σε 35 υπολογιστές. Είναι ένα αστείο."

Στην ίδια συνέντευξη, ο Daltrey είπε ότι συνεχίζει να εργάζεται για μια ταινία για τον τελευταίο drummer των Who, Keith Moon.