Το ερώτημα είναι απλό, τα υπόλοιπα δικαιολογίες

Το ερώτημα είναι απλό, τα υπόλοιπα δικαιολογίες

Δεν είμαστε οι μόνοι, αρκετά μεγάλα έντυπα και site που στηρίζονται κυρίως στην ποιότητα των επισκεπτών τους και δεν παίρνουν εύκολα διαφήμιση, καταφεύγουν στο να ζητούν την βοήθεια των επισκεπτών τους.

Άλλα, με ιστορία και πολλούς επισκέπτες έχουν επιλέξει την συνδρομή, όπου αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούν όλα, αν θέλουν να επιζήσουν.

Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το αίτημα για βοήθεια δίνοντας σε ψηφιακή μορφή μουσικά βιβλία που ετοιμάσαμε με τον Γιάννη Πετρίδη και σε άλλες εποχές τα κυκλοφορούσαμε σε φυσική μορφή σε τιμή που όριζαν οι εκδότες.

Η σελίδα δεν πρόκειται βέβαια να κλείσει, αν δεν ανταποκριθεί κανείς, όπως συμβαίνει τελευταία, όμως ακόμα και η ψυχολογική στήριξη είναι σημαντική για μας σε μια εποχή που όλοι σχεδόν ενδιαφέρονται και έχουν σαν προτεραιότητα στην ψυχαγωγία τους τηλεοπτικές εκπομπές που δεν καλύπτουν λογικά έναν άνθρωπο που αγαπάει την μουσική.

Κάποτε, μοιραία η κρίση θα υποχωρήσει, όσο ανίκανοι και αν είναι οι πολιτικοί μας, δεν μπορεί το 20% των πολιτών να πληρώνει το 80% των φόρων, όταν αλλάξει αυτό, θα αλλάξουν όλα.

Εμείς προσωπικά μπορεί να μην υπάρχουμε, πιστεύουμε όμως ότι πρέπει να υπάρχουν ανάλογες με την δικιά μας 'φωνές', αν το πιστεύετε και εσείς, ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε.

Κώστας Ζουγρής