Ραδιόφωνο, έντυπα, διαδίκτυο, ΄προχωράμε μαζί

Ραδιόφωνο, έντυπα, διαδίκτυο, ΄προχωράμε μαζί

Εκατομμύρια νέοι, χωρίς υπερβολή έχουν μεγαλώσει με τα ραδιοφωνικά μας προγράμματα στο πέρασμα του χρόνου και ακόμα συνεχίζουν να ακούνε τον Γιάννη Πετρίδη στο Α' Πρόγραμμα σχεδόν μισό αιώνα μετά την πρώτη φορά

Στα έντυπα, η έκδοση του Ποπ & Ροκ άλλαξε τα δεδομένα για τον Ελληνικό μουσικό τύπο, ενώ παρακαταθήκη για όσους αγαπούν την μουσική αποτελούν τα 6 έντυπα μουσικά μας βιβλία (Πετρίδης-Ζουγρής).

Προχωρώντας στον χρόνο, στον νέο αιώνα η παρουσία μας στο διαδίκτυο έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 4 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες.

Όμως οι συνθήκες σήμερα είναι διαφορετικές. Μόνοι μας είναι απίθανο να τα καταφέρουμε να συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς.

Η βοήθεια όσων έχουν την δυνατότητα είναι αναγκαία σήμερα. Εμείς δεν έχουμε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, ραδιόφωνα κλπ για να προβάλλουμε το έργο μας.

Ότι πετύχαμε, το πετύχαμε μόνοι μας με την δική σας βοήθεια και συμμετοχή.

Από την πλευρά μας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανταποδώσουμε την αγάπη σας, 6 μουσικά ηλεκτρονικά βιβλία είναι στην διάθεση όσων ενδιαφέρονται, δίσκους και cd δίνουμε συχνά σαν δώρα και είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Αν έχετε χρόνο και τρόπο, στείλτε μας την δική σας αρθρογραφία, την οποία δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να πληρώσουμε.

Μέχρι αύριο το βράδυ υπάρχει ο διαγωνισμός για τα βινύλια του Rory Gallagher, όσοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν,

Η μουσική είναι ένα μικρό καταφύγιο στις δύσκολες μέρες που σε πολλά επίπεδα περνάμε όλοι μας, οι πρόσφατες εξελίξεις στην Συρία δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα, ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσουν λογικές σκέψεις, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, το χρήμα διψάει για χρήμα, αδιαφορώντας για τα ανθρώπινα θύματα.

Οι 'πρόβες' πολέμου συντηρούν εδώ και χρόνια την πολεμική βιομηχανία και τα ανθρώπινα ένστικτα δυστυχώς δεν αλλάζουν στο πέρασμα των αιώνων.

https://www.apotis4stis5.com/news-f/30529-rory-gallagher-3

Κώστας Ζουγρής