Τι ακούσματα έχουν οι σημερινοί νέοι;

Running Wild-Tricky feat. Mina Rose

Από μήνυμα της Βούλας Ν.

Θα ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για την εκπομπή σας..!

Αφορμή για το μήνυμα μου αυτό είναι το όλο θέμα που από ότι κατάλαβα συμβαίνει με τον Lamar και γενικότερα των νέων καλλιτεχνών που ακούγονται απο την εκπομπή σας. Ως παιδί μεγάλωσα λόγο του μπαμπά μου με μουσικές όπως Rolling Stones, Neil Young, Jethro Tull , Pink Floyd και γενικότερα όλων αυτών των καλλιτεχνών που επηρέασαν την γενιά των γονιών μου και ξένων όπως ανέφερα παραπάνω και Ελλήνων.

Όντας όμως 21 χρόνων οι μουσικές μου επιρροές (πέρα απο το περιβάλλον τον γονιών μου) ήταν λόγω της ηλικίας μου κυρίως ηλεκτρονική μουσική και χιπ χοπ. Η μουσική αυτή μου αρέσει εξίσου πολύ και νομίζω πως δεν μπορούν όλα αυτά τα νέα συγκροτήματα να συγκριθούν με όλα τα παλαιότερα διότι έχει αλλάξει όλο το σκηνικό στο πως παράγεται η μουσική πως προωθείται και πως προβάλλεται.

Σε αυτό λοιπόν που θέλω να καταλήξω ειναι ότι για παράδειγμα άνθρωποι σαν τους γονείς μου δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες μουσικές και συνήθως ειναι κολλημένοι στα γνώριμα ακούσματα τους επομένως φαντάζομαι και πολλοί απο τους ακροατές σας για αυτό δεν μπορούν να το δεχτούν όλο αυτό. Προσωπικά πιστεύω πως αυτό που κάνετε ειναι πολύ σημαντικό διότι πρέπει συνεχώς να επεκτείνουμε τους μουσικούς μας ορίζοντες και να υπάρχει μια ατέρμονη αναζήτησή.

Σας ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε στην εφηβεία μου να ανακαλύψω έναν άλλο κόσμο και συνεχίζετε ακόμα και σήμερα κάθε μέρα να με βοηθάτε να ανακαλύψω κάτι καινούργιο..! Καλή συνέχεια.