Η ζωή έχει δυσκολίες και οι νέοι είναι καλομαθημένοι, η ραπ προμοτάρει την αποχαύνωση

Η ζωή έχει δυσκολίες και οι νέοι είναι καλομαθημένοι, η ραπ προμοτάρει την αποχαύνωση

Με παρέμβαση του ο φανατικός φίλος μας Σάββας σχολιάζει την μουσική σήμερα από το albuquerque.

Είδα την τελετή χτες στη τηλεόραση όπως κάνω τα τελευταία χρόνια που είμαι στην Αμερική.

Η μουσικη βιομηχανια ειναι διαλυμενη. Προσπαθει να κρατηθει με νυχια και με δοντια γιατι τα λεφτα ειναι πολλα. Προωθουν καλιτεχνες ξόανα. Δεν υπαρχουν πια πραγματικοι καλλιτεχνες. ΕΙναι ολοι φτιαχτοι και η μουσικη τους ειναι κουμπακια και λογισμικα σε υπολογιστες.

Πηρε ο Μπρουνο τα βραβεια και σημερα το πρωι στο αμερικανικο επιγειο ραδιο ελεγαν το ποσο μοιαζει με τον Michael Jackson. Λοιπον εχω να σας πω το εξης οταν οι μουσικοι σταματησουν να μαιμουδιζουν και να προσπαθουν να εμφανισουν κατι εξωπραγματικο και καινουριο και κατσουν κατω να βγαλουν μουσικη, οταν τυποι σαν τον Lamar και τον Jay Z εξαφανιστουν και επελθει ενα νεο ξεκινημα στη μουσικη, οπως και στο οικονομικο κομματι της μουσικης τοτε θα ξανακουσουμε μουσικη.

Οι U2 χτες βραδυ ηταν σαν χαμενοι. Ποιοι οι βασιλιαδες της ροκ, δεν ειχαν θεση πανω στη σκηνη. Ηταν σαν παρεισακτοι. Ισως το μεγαλυτερο ροκ γκρουπ εν ζωη.

Καλα λεει ο Γιαννης χρονια τωρα οτι η ροκ εχει πεθανει. Που ειναι ολα αυτα τα "μεγαλα" ονοματα. Που ειναι ολα αυτα τα μεγαλα ροκ ονοματα Arcade fire, Arctic monkeys, Kings of Leon, Jack White etc etc etc. τωρα?

Απλα δεν υπαρχουν στη συνειδηση των νεων (Αμερικανων και μη). Η κακη ραπ δυστυχως κυριαρχει στο μουσικο στερεωμα και μιλαει στη καρδια των νεων. να σας πω εγω γιατι. Γιατι ραπ προμοταρεη ι την αποχαυνωση της παγκοσμοιοποιησης. Κλεψια, ναρκωτικα, πορνεια, ευκολα λεφτα χωρις πολλες πολλες ευθυνες και σπουδες. Στα μαθηματικα υπαρχει η αρχη του Φερματ η αλλιως η αρχη της χαμηλοτερης αντιστασης.

Η ζωη εχει δυσκολιες και οι νεοι ειναι καλομαθημενοι (παρτε ως παραδειγμα τις Καρντασιαν και τον Kanye West) Τα θελουν ολα ευκολα χωρις κουραση. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη καθως ως Ελληνας εχω μεγαλωσει 2 εφηβους στην Αμερικη τα τελευταια 20 χρονια.....

Savvas Morris