10 Πασίγνωστοι Celebrities που ξεγέλασαν τον Θάνατο...

10 Πασίγνωστοι Celebrities που ξεγέλασαν τον Θάνατο...

Οι διάσημοι δεν είναι διαφορετικά όντα, δεν είναι αήττητοι. Ακριβώς όπως και εμείς, βιώνουν ατυχίες. Πρέπει να διαχειρίζονται την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή με τελειότητα. Παρακάτω, θα δείτε τους διάσημους που έχουν γλιτώσει από το θάνατο, είτε στις πραγματικές τους ζωές είτε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε ταινίες.

1. Drew Barrymore

Drew Barrymore

Το 2001, όταν η Drew Barrymore και ο τότε αρραβωνιαστικός της ξύπνησαν από το γαύγισμα και το γρύλισμα του σκύλου τους, είδαν το σπίτι τους να καταρρέει και να καίγεται. Χρειάστηκαν σχεδόν 50 πυροσβέστες για να φέρουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Το ζευγάρι και ο σκύλος τους ήταν αρκετά τυχεροί που τη γλίτωσαν.

2. Ryan Reynolds

42354356465767878

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι ο Ryan Reynolds έσπασε ταμεία στο ρόλο του Deadpool και θα το συνεχίσει στο δεύτερο μέρος της ταινίας. Αλλά δεν θα ήταν δυνατόν να τον δούμε στο ρόλο, αν δεν είχε ξεφύγει από την απειλητική για τη ζωή του εμπειρία του skydiving, όταν ήταν 17. Κατά τη διάρκεια της πτώσης του με το αλεξίπτωτο, όταν ο Ryan πήδηξε και πάτησε το αλεξίπτωτο για να ανοίξει, αυτό δεν άνοιξε και έτσι συνέχισε να κατεβαίνει. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκε να αντιστρέψει το καλώδιο και προσγειώθηκε με ασφάλεια.

3. George Clooney

george clooney pic

Κατά τη μαγνητοσκόπηση της ταινίας Syriana, υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Το περιστατικό τον άφησε με ημικρανίες και μάλιστα υπέστη απώλεια μνήμης. Οι γιατροί δεν ήταν καν σε θέση να αναγνωρίσουν την αιτία του προβλήματος.

Σχεδόν μετά από ένα χρόνο, ένας νευρολόγος του είπε ότι ο τραυματισμός είχε επηρεάσει το εξωτερικό στρώμα του εγκεφάλου του. Ο Clooney ήταν τόσο στεναχωρημένος, που σκεφτόταν να αυτοκτονήσει εκείνη την περίοδο.

4. Diane Kruger

Bridget von Hammersmark is strangled to death by Quentin Tarantino

Η Diane Kruger σόκαρε τους πάντες, όταν είπε ότι ο σκηνοθέτης Quentin Tarantino σχεδόν την στραγγάλισε, κατά τη διάρκεια της λήψης μιας σκηνής μάχης.

5. Orlando Bloom

Orlando Bloom

Ο ηθοποιός των Πειρατών της Καραϊβικής, λίγο έλειψε να πεθάνει όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός κτιρίου, στην προσπάθειά του να ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου.

6. 50 Cent

ks 50cent

Ο ράπερ πυροβολήθηκε εννέα φορές έξω από το σπίτι της γιαγιάς του. Πέρασε σχεδόν 13 ημέρες στο νοσοκομείο και έχει αποκτήσει ως ενθύμιο μια ουλή στο αριστερό του μάγουλο.

7. Jet Li

1463385348g9a

Ο Κινέζος ηθοποιός έπεσε θύμα του τσουνάμι το 2004, που έλαβε χώρα στις Μαλδίβες. Πάλεψε με τα κύματα, αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

8. Arnold Schwarzenegger

true lies 2 arnold schwarzenegger james cameron

Ο Arnold, επίσης βίωσε ένα απειλητικό για τη ζωή του συμβάν, κατά τα γυρίσματα της ταινίας True Lies. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της σκηνής με το άλογο στην ταινία, το άλογο έπρεπε να σταματήσει στην άκρη του κτιρίου, αλλά δεν το έκανε και σχεδόν χτύπησε τον Arnold. Αν τον είχε χτυπήσει, θα είχε πέσει 27 μέτρα κάτω σε τσιμεντένιο δάπεδο.

9. Isla Fisher

5a63480a645dc

Λοιπόν, η αρχική σκηνή της ταινίας, Now You See Me, αποδείχθηκε απειλητική για τη ζωή της Isla. Στην πραγματικότητα πνιγόταν και ήταν εγκλωβισμένη σε δεξαμενή με νερό για τρία λεπτά.

10. Meryl Streep

80653 full

Η Meryl Streep είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις θρυλικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Το αστέρι παρά λίγο να πεθάνει σε μια σκηνή του River The Wild, όταν βρέθηκε σε παγωμένα νερά