Ποτέ δεν γράφαμε μόνο για μουσική...

Ποτέ δεν γράφαμε μόνο για μουσική...

Από τον Κώστα Ζουγρή

Πίκρα μεγάλη να διαβάζεις από ενήλικους ανθρώπους την απειλή ότι θα πάψουν να ακολουθούν, κυρίως την σελίδα του Πετρίδη στο FB επειδή βάλαμε μία είδηση για κάποιο πολιτικό ή αθλητικό θέμα που δεν είναι της αρεσκείας τους.

Ο Γιάννης εκτιμά το ότι τον ακολουθείτε, αλλά δεν είναι τόσο φανατικός του fb ώστε να κάθετε να μετράει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

Από την πρώτη μέρα η σελίδα έγραφε τις πολιτικές της απόψεις και εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια διευρύναμε ακόμα περισσότερο τις δημοσιεύσεις μας.

Είναι αδύνατον να γράφουμε μόνο κάτι που θα ευχαριστεί συγκεκριμένους φίλους κάποιου κόμματος, εμείς δεν είμαστε οπαδοί κομμάτων, γράφουμε ή αναδημοσιεύουμε για αυτά που συμβαίνουν και είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να ικανοποιούν τους πάντες.

Η σελίδα στο fb αναπαράγει το site.

Αλλά και στα μουσικά θέλουν μερικοί να γράφουμε γι' αυτά που τους αρέσουν, διαβάζουν μερικοί τα ονόματα των U2, Σαββόπουλου, Radiohead, Kendrick Lamar και άλλων που για διάφορους λόγους δεν συμπαθούν και 'βγάζουν σπυριά'.

Δηλαδή όταν διαβάζετε κάτι που δεν σας αρέσει σε άλλες σελίδες, απειλείτε ότι θα τους κάνετε unfollow, όπως έλεγαν κάποτε μερικοί πιτσιρικάδες σε άλλες εποχές 'θα το πω στο μπαμπά μου'; ίσως και να το λένε ακόμα οι πιτσιρικάδες του σήμερα, αλλά εμείς δεν είμαστε στην ηλικία τους για να το ξέρουμε και τα παιδιά μας τα είχαμε μάθει να καθαρίζουν ή να τις τρώνε μόνα τους, χωρίς την βοήθεια του μπαμπά ή της Μαμάς.

Κάντε την κριτική σας σε ότι δημοσιεύουμε, αλλά δώστε μας το δικαίωμα να επιλέγουμε αυτά που δημοσιεύουμε.