Για ποιο λόγο γκρινιάζει η κάθε γυναίκα, όλα όσα θέλετε να μάθετε για την γυναικεία γκρίνια

Για ποιο λόγο γκρινιάζει η κάθε γυναίκα, όλα όσα θέλετε να μάθετε για την γυναικεία γκρίνια

Δεν θα το αμφισβητήσω αλλά μία μεγάλη αλήθεια ότι η γκρίνια δεν έχει φύλλο ή και ηλικία αλλά υπάρχει μόνιμα στην καθημερινότητά μας – ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης – !

Στο συγκεκριμένο, ανάλαφρο και χιουμοριστικό άρθρο, θα επικεντρωθούμε σατιρικά, στην γυναικεία γκρίνια – αφού άλλωστε την θεωρείται και προσόν μας- και θα σας αποδώσω με τρόπο χιουμοριστικό, πώς γκρινιάζει κάθε γυναίκα και για πιο λόγο συνήθως…

Να τονίσω εδώ, ότι τα ζώδια που γκρινιάζουν περισσότερο είναι κατά κύριο λόγο οι Καρκίνοι (πώς να τιθασεύσεις την Σελήνη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου τους και φέρνει τις συναισθηματικές εναλλαγές; ), οι Παρθένοι, που η υπερανάλυσή τους γίνεται η αιτία να ξεφεύγουν από τα όρια και να μουρμουρούν συνέχεια, γκρινιάρηδες όμως μπορεί να αποδειχθούν και οι Ζυγοί και οι Ιχθύες οι οποίοι πολλές φορές «παλαντζάρουν» σε σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα…

Κριός

Η γυναίκα Κριός σπάνια γκρινιάζει, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι γατούλα, απεναντίας… Επιτίθεται άμεσα, με νεύρο, ένταση, τσαγανό … θα το ρίξει και το μπινελίκι της, έτσι για να το έχεις να την θυμάσαι … Ο λόγος που την ωθεί να αντιδρά έντονα, εκρηκτικά και φασαριόζικα, τις περισσότερες φορές είναι το γεγονός ότι δεν την άφησες να πάρει πρωτοβουλία, ή αποφάσισες εσύ για εκείνη, είτε πολύ απλά την ειρωνεύτηκες και την μείωσες με οποιοδήποτε τρόπο … Σε αυτή την περίπτωση αντί να ξεκινήσει να σου γκρινιάξει, είναι πολύ πιθανό να πετάξει κατά πάνω σου ότι αντικείμενο βρει μπροστά της

Ταύρος

Έχεις ακούσει για την λεγόμενη κρεβατομουρμούρα; Ευκαιρία να την ζήσεις λοιπόν με την γυναίκα Ταύρο! Μετά από μία εξαντλητική μέρα, εκεί που χαλαρώνεις , τρώγοντας μαζί της ότι τραβάει η όρεξή σου και περιμένοντας πως και πώς να χωνέψεις για να γύρεις και να κοιμηθείς … εκεί ξεκινά! Το ύφος της σταθερό αλλά μονότονο, η γκρίνια της αφορά τα κιλά που πήρε επειδή την παρέσυρες να φάτε πίτσα, ή ότι έχετε καιρό να κάνετε σεξ, ή ότι ζηλεύει την συνάδελφο στη δουλειά που σου τηλεφωνεί ακατάλληλες ώρες… Δεν πρόκειται να σταματήσει την μουρμούρα μέχρι να σας πάρει ο ύπνος …..

Δίδυμος

Υπερκινητική , δραστήρια και με εναλλαγές στην συμπεριφορά της, η γυναίκα Δίδυμος από νευρικότητα και μόνο θα υπάρξουν οι στιγμές που θα σου γκρινιάξει… Ένα θα σου πω: Μην το επιδιώξεις γιατί σταματημό δεν θα έχει και σε βλέπω να ξημερώνεσαι όλο το βράδυ, μιλώντας στα τηλέφωνα, γιατί; Θα θέλει με τα κατάλληλα επιχειρήματα να την πείσεις για τις απόψεις σου αλλά θα θέλει και από την πλευρά της να στα πει έξω από τα δόντια! Ταλέντο της; Η τηλεφωνική γκρίνια! Οι λόγοι; Δεν την αφήνεις να μιλήσει!

Καρκίνος

Η γκρίνια της Γυναίκα Καρκίνου συνοδεύεται και με γοερό κλάμα, με γκριμάτσες, πεσίματα στα πατώματα, φωνές, απειλές ναι … θα σας ακούσει όλη η γειτονιά να μου το θυμηθείς! Το party της γκρίνιας της ξεσπά ξαφνικά … εκεί που τρώτε αμέριμνοι πιάνεται από μία σου λέξη και θυμάται το παρελθόν ….»Θυμάσαι τότε στα αρχικά στάδια της γνωριμίας μας που με έστησες και δεν ήρθες ποτέ στο ραντεβού; Δεν θα το ξεχάσω όσο ζω» … Συνήθως η γκρίνια της ξεκινά από μία ανάμνηση, μία δήλωση και μετά εκτροχιάζεται σε έναν πολύ δυνατό καβγά άνευ προηγουμένου!

Λέων

Η «Βασίλισσα» του ζωδιακού να γκρινιάξει και να σου δώσει την επιβεβαίωση ότι «τσουρουφλίστηκε» από την συμπεριφορά σου; Όχι αγάπη μου, μία βασίλισσα ποτέ δεν έχει τέτοιες αντιδράσεις… Θα σε κοιτάξει με ύφος εκατό καρδιναλίων , δεν θα χάσει το «ειρωνικό» της χαμόγελο, θα πετάξει και μία ατάκα «Φεύγω με κούρασες με περιμένουν για διασκέδαση» και στην συνέχεια θα κάνει μέρες να σου εμφανιστεί! Η Λεαίνα λοιπόν έχει τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο να εκδηλώνει την μουρμούρα της και τις περισσότερες φορές η αιτία κρύβεται στο γεγονός ότι δεν της έδωσες όση σημασία θα έπρεπε!

Παρθένος

Στην περίπτωση της γυναίκας Παρθένου η γκρίνια είναι καθημερινό φαινόμενο… για να είμαι ειλικρινής περισσότερο θα ανησυχήσεις αν μία μέρα είναι ήσυχη δίχως μουρμούρα και υποδείξεις! Οι λόγοι που την οδηγούν στην ακατάπευστη γκρίνια; Το τασάκι που δεν το άδειασες, τα σκουπίδια που δεν κατέβασες, τις κάλτσες που δεν ταιριάζουν με τα παπούτσια σου, το καπάκι της τουαλέτας που δεν τον σήκωσες… Ναι είναι αυτές οι μικρες λεπτομέρειες που για σένα είναι τόσο ασήμαντες αλλά για γυναίκα Παρθένο είναι σημαντικές … Το ύφος της όταν γκρινιάζει; Σας να να μιλάει για τα νέα μέτρα λιτότητας…

Ζυγός

Πολύ γουστόζικη φατσούλα δεν συμφωνείς; Ναι η σκερτσόζα «Ζυγός» θα γκρινιάξει με τρόπο, θα σου κάνει μουτράκια, θα σουφρώσει τα χειλάκια της με χάρη … δεν παύει όμως να γκρινιάζει! Όσο χάρη, γλυκύτητα και διπλωματία να έχει η γκρίνια της ένα θα σου πω… δεν σταματάει αν δεν πετύχει το σκοπό της! Λόγοι που θα γκρινιάξει; Δεν βγαίνετε συχνά, δεν διασκεδάζετε όπως πρώτα, έχεις καιρό να της πάρεις ένα δωράκι, δεν είσαι το ίδιο τρυφερός μαζί της όπως παλιά … Έννοια σου θα βρει λόγους και αιτίες για να πει και να κάνει τα δικά της!

Σκορπιός

Οι κλασικές γκρίνιες με την γυναίκα σκορπιό ξεκινάνε κάπως έτσι… Ρωτάς: Έχεις κάτι; Απαντά: Θα έπρεπε; Ρωτάς: Έκανα κάτι που σε ενόχλησε; Απαντά: Εσύ θα μου πεις … Οι Σκορπίσιες γκρίνιες ξεκινούν με μυστικοπάθεια και με ύφος ανακριτικό, ειρωνικό και με βλέμμα που λέει : «Τώρα την έκατσες φίλε μου»! Πρόσεξε πολύ τις θα της απαντήσεις και απέφυγε τις ανακρίβειες ή τα ψέματα για να την αποφύγεις γιατί τότε θα έχεις θέματα… Η γυναίκα Σκορπιός έχει γλώσσα που κόβει σαν μαχαίρι και βλέμμα που σε παγώνει και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις… το υπονοούμενο της ματιάς της : «Τώρα την πάτησες φίλε μου … »

Τοξότης

Κατά γενική ομολογία η γυναίκα Τοξότης είναι κεφάτη, αισιόδοξη, χαρωπή και λίγο στον κόσμο της … Όσο έχει με κάτι να ασχοληθεί και είναι σε κίνηση, δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σου γκρινιάξει! Τι γίνεται όμως αν δεν έχει γεμίσει το χρόνο της; Τι συμβαίνει αν εσύ την πιέσεις και τις κάνεις ιστορίες για να μην βγει με τις φίλες της ή να σταματήσει κάποια δραστηριότητά της; Θα κάνει ένα μορφασμό σαν την γυναίκα της φωτογραφίας και … θα ανοίξει το στόμα της πετώντας όλα τα διακοσμητικά επίθετα που γνωρίζει! Μην μου πεις ότι δεν σε προειδοποιήσα!

Αιγόκερως

Τώρα πάμε στην περίπτωση : «Καλύτερα να γκρίνιαζε»! Φυσικά μιλάω για την γυναίκα Αιγόκερω η οποία δεν γκρινιάζει, αλλά επιβάλλεται με κάθε τρόπο! Βλέπεις το πρόσωπο της θυμωμένης γυναίκας στην εικόνα; Ναι ακριβώς έτσι αντιδρά μία γυναίκα Αιγόκερως, η οποία αντί να γκρινιάξει, εξοργίζεται, βγάζει φωτιές από τα μάτια της και θέτει τους όρους και τους κανόνες της για να μην ξαναεπαναληφθεί το γεγονός που την εξόργισε! Οι λόγοι; ότι χαλάς απερίσκεπτα τα λεφτά σου, ότι δεν την βλέπεις σοβαρά έτσι όπως θα έπρεπε, ότι δεν τήρησες αυτά που της είχες τάξει…

Υδροχόος

Έτοιμη να βγάλει καπνούς από τα αυτιά της είναι η γυναίκα Υδροχόος, όταν την φτάσεις στα όρια της να γκρινιάξει! Γενικότερα είναι φιλική και διαλλακτική αλλά βρε παιδί μου έχει κάτι ξαφνικές αναλαμπές, που τις προκαλούν κάτι περίεργες, εκρηκτικές αντιδράσεις … όπου πραγματικά δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου πει, τι πρέπει να απαντήσεις, αλλά και τι είναι αυτό που θα την κάνει να παρεξηγηθεί! Ίσως όμως αυτό να είναι και η μαγεία της, δηλαδή οι απότομες αντιδράσεις της… Η γυναίκα Υδροχόος δεν γκρινιάζει και αν το κάνει, βαριέται πολύ γρήγορα και της περνά … Σίγουρα όμως αν την φέρεις στα όρια της, τα ξεσπάσματά της θα σου μείνουν αξέχαστα!

Ιχθύς

Στην περίπτωση της γυναίκας Ιχθύ, η γκρίνια απαραίτητα συνοδεύεται με κλάμματα και οδυρμούς … Τα σενάρια που κάνει στο μυαλό της, οι συναισθηματικές της ανασφάλειες αλλά και η αδυναμία της πολλές φορές να μπορεί να περιγράψει με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που αισθάνεται, την οδηγούν σε μία απίστευτη κλαψό – μουρμούρα! Ατάκες που θα ακούσεις; «Δεν με αγαπάς, το ξέρω … το διαισθάνομαι ότι κάτι κρύβεις, γιατί δεν μου λες; Εγώ δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου»! Άφησε την να κλάψει και να ξεσπάσει σύντομα θα της περάσει!

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Η ομάδα μας σας περιμένει να γίνετε μέλος https://www.facebook.com/groups/30868186536/