O Morrissey δεν πιστεύει ότι τελικά θα υλοποιηθεί το Brexit

O Morrissey δεν πιστεύει ότι τελικά θα υλοποιηθεί το Brexit

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Morrissey έχει κάνει πρωτοσέλιδα με αμφιλεγόμενα σχόλια σχετικά με σχεδόν όλα τα θέματα επίκαιρων υποθέσεων, από την υπόθεση των Spacey και Weinstein μέχρι τον Trump και ότι είναι επίκαιρο. κάτι που συνηθίζει όταν κυκλοφορεί νέο άλμπουμ.

Ο πρώην τραγουδιστής Smiths γύρισε για άλλη μια φορά στο Brexit, μιλώντας για την "έκτακτη" ψηφοφορία που οδήγησε την Theresa May τελικά να γίνει πρωθυπουργός.

"Νόμιζα ότι ήταν συναρπαστικό για τη δημοκρατία, επειδή οι άνθρωποι είπαν το αντίθετο στο Westminster, και αυτό ήταν εξαιρετικό", δήλωσε στους The Sunday Times.

"Ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν φαντάστηκε ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι υπέρ του Brexit όπως τελικά έγινε, αλλά τουλάχιστον πλήρωσε το τίμημα και απομακρύνθηκε. Το ατυχές είναι ότι οι πολιτικοί μιλούν μόνο σε άλλους πολιτικούς, δεν μιλούν στον λαό, έτσι εκείνη τη μέρα ξέσπασε η φούσκα. "

Ο Morrissey είπε τότε ότι πιστεύει ότι το Brexit δεν θα συμβεί ποτέ "γιατί το Westminster δεν το θέλει" και ότι "Θα βρουν στο τέλος έναν τρόπο να μην το κάνουν".

Ο τραγουδιστής που γεννήθηκε στο Μάντσεστερ εξήγησε επίσης πως είναι εναντίον της πολιτικής, λέγοντας: « Ποτέ δεν ψήφισα στη ζωή μου. "