Kendall Jenner: Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη

Kendall Jenner: Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη

Η 22χρονη Kendall έβγαλε 22 εκατ. δολάρια σε 12 μήνες και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο - Η πληθωρική Ashley Graham έσπασε «τα ταμπού» μπαίνοντας στη λίστα ως 10η

Kendal Jenner

Για κάθε χρόνο της ζωής της, έβγαλε και ένα εκατ. δολάρια! Η 22χρονη Kendall Jenner όχι μόνο πρόσθεσε αρκετά εκατομμμμύρια στο λογαριασμό της, αλλά ξεπέρασε έναν μύθο του μόντελινγκ στις ετήσιες απολαβές, εκθρονίζοντας την 37χρονη Gisele, η οποία έβγαλε μόλις... 17,5 εκατ. δολάρια τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με τη λίστα Forbes!

Η Kendall Jenner, η κοπέλα που έχει προκαλέσει αμέτρητες συζητήσεις για κάθε... πόρο του σώματός της που εκθέτει μέσω των social media και των επιδείξεων μόδας, κατάφερε να πετύχει ένα άλμα στο εισόδημά της σε σχέση με το 2016, όταν είχε βγάλει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων.

Η επιτυχία της 22χρονης μοντέλας δεν είναι διόλου ασήμαντη, αν αναλογιστεί κανείς ότι η 37χρονη Gisele κατέχει τα πρωτεία τα τελευταία 15 χρόνια, δηλαδή από το 2002, όταν ήταν -όλως τυχαίως- στην ίδια ηλικία με τη «διάδοχό» της Kendall.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η 31χρονη Chrissy Teigen, η οποία μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα, με το ποσό των 13,5 εκατ. δολαρίων μέσα σε έναν χρόνο.

Οι αδερφές Gigi και Bella Hadid περιορίστηκαν στην 5η και 9η θέση αντίστοιχα, με απολαβές 9,5 και 6 εκατ. δολάρια αντιστοίχως. Παρόλα αυτά, η 21χρονη Bella παραμένει η πιο νεαρή γυναίκα στη λίστα των πλουσιότερων μοντέλων.

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Chrissy Teigen

Chrissy Teigan

Adriana Lima

Adriana Lima

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Karlie Kloss

Karlie Kloss