Η αμεροληψία στα ΜΜΕ προκαλεί μόνο αντιπάθειες στους φανατικούς

Η αμεροληψία στα ΜΜΕ προκαλεί μόνο αντιπάθειες στους φανατικούς

Πόσοι θα αγόραζαν το Φως, την Πράσινη, το Γαύρο και τις πολιτικές εφημερίδες αν ήταν πραγματικά αμερόληπτες, ελάχιστοι, θα είχαν διαφημίσεις από συγκεκριμένα κέντρα αν ήταν αμερόληπτα; χλωμό...

Μου λένε οι κόρες μου Μπαμπά, τι συμβαίνει, όλοι σε βρίζουν, δεν μπορείς να είσαι αμερόληπτος, κάποια στιγμή η κάθε πλευρά θα έχει αντιρρήσεις, ή υποστηρίζεις κάποιους σταθερά και σε υποστηρίζουν κι αυτοί και έχεις στην άλλη πλευρά τους υπόλοιπους, ή δεν γράφεις για πολιτική, ποδόσφαιρο και ότι ενοχλεί τους φανατικούς. Βλέπεις είναι πωρωμένοι.

Ένας από αυτούς που ξεκίνησε τις επιθέσεις για ένα από τα θέματα μας, έχει συνεργασθεί με ένα συγκεκριμένο κόμμα φτιάχνοντας μία γνωστή αφίσα, λογικό είναι σύμφωνα με την λογική του σκύλου, να εκφράσει τις αντιρρήσεις του επειδή νόμιζε ότι θίξαμε το αφεντικό του.

Ο Θοδωρής Φαχουρίδης μου έστειλε μερικές ρήσεις και τον ευχαριστώ.

Κώστας Ζουγρής


«Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι. Οι σκέψεις τους είναι οι απόψεις κάποιου άλλου, η ζωή τους ένας μιμητισμός, τα πάθη τους μια παραπομπή»

Όσκαρ Ουάιλντ


«Αν κάποιος δεν είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι να είναι, οι άλλοι θυμώνουν. Ο καθένας φαίνεται να έχει μια σαφή ιδέα για το πώς πρέπει οι άλλοι άνθρωποι να διαχειριστούν τη ζωή τους, αλλά καμία ιδέα για το πώς να διαχειριστεί τη δική της / δική του»

Πάουλο Κοέλιο

«Ο άνθρωπος που δεν αλλάζει ποτέ τη γνώμη του είναι σαν το νερό που στέκεται και αναπαράγει ερπετά του νου»

Ουίλιαμ Μπλέικ

«Είναι φυσικό, φυσικά, ότι ο καθένας πρέπει να σκεφτεί τα καλύτερα για τις δικές του απόψεις: το κοράκι αγαπά το νεοσσό του και ο πίθηκος το νεογνό του»

Τόμας Μορ

«Αλλάξτε τις απόψεις σας, τηρήστε τις αρχές σας. Αλλάξτε τα φύλλα σας, διατηρήστε ανέπαφα τις ρίζες σας»

Βίκτωρ Ουγκώ

Καλό Κυριακάτικο Πρωινό