Με 3 ευρώ δίνεις μια ευκαιρία στην κεντροαριστερά

Με 3 ευρώ δίνεις μια ευκαιρία στην κεντροαριστερά

Αύριο θα γίνουν οι εκλογές για τον νέο αρχηγό της κεντροαριστεράς.

Δεν ξέρω αν είστε φίλοι των συνδυασμών και των ανθρώπων που θα διεκδικήσουν την αρχηγία, όμως ξέρω ότι επιβάλλεται να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες γιατί η κεντροαριστερά με ελάχιστα διαλείμματα πάντα ήταν ο χώρος που έπαιζε τον πιο σημαντικό ρόλο στην εκλογή πρωθυπουργών στην χώρα μας.

Αυτός που θέλει να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό, πάντα καταφεύγει σε θέσεις της κεντροαριστεράς οι οπαδοί της οποίας αποτελούν την πλειοψηφία στον Ελληνικό λαό, ανεξάρτητα της σημερινής δυναμικότητας.

Ανεξάρτητα του ποιο κόμμα πιστεύει σαν καλύτερο ο καθένας μας, όλα παίζουν τον ρόλο τους στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Δυνατή αριστερά, δυνατό κέντρο, δυνατή δεξιά, όλα παίζουν τον ρόλο τους στην ζωή μας και πέρα από τις προτιμήσεις μας πρέπει να υπάρχουν, αυτό βοηθάει την δημοκρατία.

Μην ψηφίσετε αυτόν που νομίζετε ότι θα εκλεγεί, αλλά αυτόν που πιστεύετε ότι έχει τις καλύτερες δυνατότητες να βοηθήσει την χώρα σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα του πόσο αναγνωρίσιμος είναι.

Αυτά τα 3 ευρώ που απαιτούνται για την συμμετοχή σας στην ψηφοφορία, ίσως σας γλυτώσουν από περισσότερες απώλειες στο μέλλον, η αποχή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση βοηθάει τους βολεμένους, είναι επιλογή σας τι θέση θα κρατήσετε.

Κώστας Ζουγρής