Τα ψάρια ανήκουν σε συγκεκριμένο κόμμα;

 Τα ψάρια ανήκουν σε συγκεκριμένο κόμμα;

Δεν τολμάμε να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε για την κυβέρνηση, ακόμα και τις επίσημες ανακοινώσεις ή δηλώσεις του πρωθυπουργού και αμέσως θα βρεθούν κάποιοι οι οποίοι θα μας επιτεθούν, θα δηλώσουν μάλιστα ότι τα παίρνουμε από την αντιπολίτευση και ότι δεν ξαναμπαίνουν στην σελίδα μας.

Μιλάμε για φανατισμό που δεν είχε εκδηλωθεί από τους φίλους των προηγούμενων κυβερνήσεων, δηλαδή τους φίλους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, θυμάμαι κάθε μέρα τον βρίζαμε, ειδικά για το ότι έκλεισε την ΕΡΤ και δεν είχε βρεθεί ούτε ένας να παραπονεθεί.

Τώρα βάλαμε την δήλωση του Κουρουμπλή που αργότερα χαρακτήρισε λογοπαίγνιο και 5-6 άτομα, άντε 10 δήλωσαν ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο και αποχωρούν .

Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λένε ότι δεν υπάρχει ρύπανση και ακόμα όσοι το παραδέχονται, γράφουν 'και τι έκαναν οι προηγούμενοι στις πυρκαϊές της Ηλείας';

Ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψηλά, και σήμερα που πήγα στη λαϊκή να πάρω λίγο γαύρο, ή σαρδέλες, το σκέφτηκα και λέω και αν είναι από τον Σαρωνικό; δηλαδή η σκέψη μου είναι αντιπολίτευση στην κυβέρνηση;

Τα ψάρια ανήκουν σε συγκεκριμένο κόμμα;

Κώστας Ζουγρής