4-5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το Από τις 4 στις 5

4-5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το Από τις 4 στις 5

Σταθερά σχεδόν στους 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες και τον Ιανουάριο... Δυστυχώς όμως αυτά τα νούμερα δεν μπορούν να συντηρήσουν τις ανάγκες της σελίδας μας που σε κάποιο βαθμό στηρίζετε πια στην βοήθεια κάποιων από εσάς.

Εκτός από την οικονομική στήριξη που μπορούν να προσφέρουν όσοι έχουν την διάθεση και δυνατότητα, υπάρχει βέβαια και η ηθική που την συναντάμε μπροστά μας με την μεγάλη συμμετοχή σας στις σελίδες μας στο διαδίκτυο.

Όμως τα like στο Facebook δεν έχουν κανένα αντίτυπο στην προσπάθεια μας για επιβίωση, όσοι θέλουν να βοηθήσουν, θα πρέπει όσο πιο συχνά μπορούν, το ιδανικό θα ήταν μία φορά την ημέρα, να πατάνε κάποιο από τα link και να διαβάζουν τα θέματα μας.

Αρκετοί το κάνουν, αλλά οι διαφημιστικές εταιρίες έχουν συνηθίσει να δουλεύουν με μεγάλους ομίλους και μόνο αν ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ίσως καταφέρουμε να αποκτήσουμε επαφή μαζί τους.

Θυμάμαι στην εποχή που το Ποπ & Ροκ ήταν από τα κορυφαία σε πωλήσεις, πάλι είχαμε το ίδιο πρόβλημα, στη χώρα μας έτσι και δεν ανήκεις σε 'μεγάλη παρέα' δύσκολα επιβιώνεις.

Η κοινοποίηση στους φίλους σας με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, είναι μία άλλη μικρή βοήθεια.

Κώστας Ζουγρής

Ελάτε στη παρέα μας