Παναθηναϊκός, μια μπύρα που θα στοιχίσει εκατομμύρια

Παναθηναϊκός, μια μπύρα που θα στοιχίσει εκατομμύρια

Ένα κουτί μπύρας θα στοιχίσει όπως όλα δείχνουν μερικά εκατομμύρια Ευρώ στον Παναθηναϊκό που οι ιδιοκτήτες του είχαν την ιδέα πριν μερικά χρόνια να τον στείλουν πίσω στο παρελθόν και στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πάλι καλά που δεν τον έστειλαν να παίζει στο γήπεδο του Ρουφ.

Στην υγεία των εκατομμυρίων κορόιδων οπαδών της ομάδας που ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο.

Θεωρητικά ο αποκλεισμός από το Champions League θα στοιχίσει αρκετά στην ομάδα, άσχετα του αν λογικά δεν θα κατάφερνε να προκριθεί.

Μια ομάδα που πριν τους νυν ιδιοκτήτες είχε την καλύτερη παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εδώ και χρόνια έχει ξεχάσει τους ομίλους του Champions League αφου το βασικό της πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

Όπως και η χώρα όμως, οι φίλαθλοι του ΠΑΟ νιώθουν 'υπερήφανοι' που κατάφεραν να διώξουν τους πρώην ιδιοκτήτες που 'δεν είχαν την δύναμη' να τα βάλουν με τον αιώνιο αντίπαλο τους.

Μιλάμε για το απόλυτο χαρακίρι, η ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ, ο διαιτητής έφερε την αριθμητική ισορροπία αποβάλλοντας τον παίκτη του ΠΑΟΚ και μετά άρχισε το έργο, λες και κάποιοι ήθελαν την εξέλιξη που ήλθε.

Ουσιαστικά αυτό το κουτί μπύρας στέλνει την ομάδα πίσω στον χρόνο, αφού τα χρήματα θα λιγοστέψουν, θα αναγκασθεί να πουλήσει τον Berg και πολλά άλλα.

Κώστας Ζουγρής