Όσα χρόνια ασχολούμεθα με την μουσική  δεν θυμόμαστε κάποιον από τους αρχηγούς των εκάστοτε δύο πρώτων κομμάτων να μιλούν κάπου αποκλειστικά για μουσική, κινηματογράφο, ακόμα και για ποδόσφαιρο. Για το τελευταίο όποτε το κάνουν, συνήθως μετανοιώνουν.

 

Λες και μόλις αναλαμβάνουν την εξουσία, ή γίνονται αρχηγοί του δεύτερου κόμματος ξεχνούν την προσωπική τους ζωή και γίνονται κάτι σαν Βασιλιάδες.

 

Όσο για μάς, φτάνει ακόμα και η γραφή του ονόματος στις σελίδες μας ενός εκ των δύο ώστε να προκαλέσει συναγερμό στους αντιπάλους τους.

 

Βάλαμε τις μουσικές προτιμήσεις του πρωθυπουργού και μερικοί βρήκαν την ευκαιρία να του επιτεθούν, αν γράφαμε του Μητσοτάκη ενδεχομένως να είχαμε τις ίδιες ή και περισσότερες αρνητικές παρεμβάσεις.

 

http://www.apotis4stis5.com/lists-f/17020-5-kalitexnes-pou-akoui-o-tsipras

 

Ας χαλαρώσουμε λίγο, εδώ και χρόνια ζούμε μέσα στην ένταση και την αντιπαλότητα, όλοι είμαστε άνθρωποι, ακούμε μουσική, τρώμε, μιλάμε για τις ομάδες μας, κουτσομπολεύουμε λίγο ή πολύ, ανάλογα του χαρακτήρα μας κα..

 

Ανοικτή πρόσκληση λοιπόν και στους δύο για συζήτηση με τον Πετρίδη, σε όποιο μέσο θέλουν αυτοί, αν βέβαια συμφωνήσουν.

 

Ο Γιάννης το θέλει, είχαμε απευθύνει και στο παρελθόν πρόσκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, στην περίοδο που ήμασταν στην ΕΡΤ, ποτέ δεν μας είχαν καν απαντήσει, πλην του Τσίπρα για να λέμε την αλήθεια που πριν γίνει πρωθυπουργός επικαλέσθηκε φόρτο εργασίας πριν τις εκλογές και είχε λίγο δίκιο.

 

Είπε ο Μητσοτάκης ότι προτιμά τους Guns N Roses από τους Iron Maiden

 

http://www.apotis4stis5.com/lists-f/2146-10-guns-n-roses

 

Ξέρουμε λίγα και για τον Τσίπρα, από εκεί και πέρα το χάος. Ο Αμερικανός πρόεδρος Obama, τουλάχιστον δύο, αν όχι περισσότερες φορές την εβδομάδα κάνει δηλώσεις για την μουσική και συχνά μουσικές εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο, εδώ την μουσική τα κόμματα την θέλουν μόνο για συμπαράσταση των μουσικών στις πολιτικές τους εκδηλώσεις, όσο για τον πολιτισμό, άστα καλύτερα, οι τελευταίοι δεν έχουν διατελέσει υπουργοί πολιτισμού, αλλά όπως και οι προηγούμενοι, τον πολιτισμό δεν τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

 

Μην μας πείτε γιατί δεν καλούμε και τους υπόλοιπους, είπαμε, το κάναμε για όλα τα κόμματα τής τότε βουλής πριν 1 χρόνο, κανείς δεν ανταποκρίθηκε.

 

Εδώ τα βρήκε η Κούβα με την Αμερική και εμείς δεν μπορούμε να μάθουμε τις μουσικές προτιμήσεις αυτών που κινούν τις τύχες μας;, είναι και οι δύο νέοι άνθρωποι, φτάνει το παραμύθιασμα με το πέπλο που κρύβει την ανθρωπιά τους.

 

Κώστας Ζουγρής 

 

ΥΓ το όνομα του Τσίπρα  σαν πρωθυπουργού μπήκε πρώτο.