Κάνει κακό η πολιτική άποψη;

Κάνει κακό η πολιτική άποψη;

Όσο η κρίση συνεχίζεται λογικό δεν είναι να είμαστε προβληματισμένοι;, το ίδιο κάναμε και στην προηγούμενη κυβέρνηση, δηλαδή πρέπει για πάντα να τα ρίχνουμε όλα στην προ του 2010 περίοδο και να λιβανίζουμε τους εκάστοτε κυβερνώντες;.

Όλα τα πολιτικά σχόλια είναι δικά μου, τελούν όμως υπό την έγκριση του Γιάννη, ο οποίος όπως μου θύμισε είδε τους Roxy Music το 1972 στο Μόναχο με τον Eno (ήταν καταπληκτικοί), για τον οποίο λέει ότι είναι σίγουρος ότι ο πιτσιρικάς τότε Βαρουφάκης θα τον έμαθε από την εκπομπή μας.

Δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί σ' αυτά που ζούμε και για τα οποία πιστεύουμε ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν αναλογικά μερίδιο ευθύνης.

Δεν είμαστε τα αρκουδάκια που χορεύουν με την μουσική, έχουμε και σκέψεις, που ίσως μερικές φορές είναι λανθασμένες, αλλά τις εκφράζουμε, όπως κάνει πχ και το περιοδικό Rolling Stone. Η απήχηση που έχουμε, μικρή ή μεγάλη έχει να κάνει πιστεύω με την γενική εικόνα που δίνουμε από αυτά που κάνουμε και γράφουμε.

Εσείς μας κάνατε σε μεγάλο βαθμό, αυτό που είμαστε, (όχι ότι φταίτε βέβαια για τα λάθη μας). Σωστοί ή λάθος προχωράμε μαζί, σάς αγαπάμε όλους, αλλά επιτέλους, ας γράψει κάποιος, ότι αυτό που γράφεις είναι λάθος γιατί έτσι κι έτσι, όχι αόριστα, 'μην παίρνεις πολιτικές θέσεις'.

Καλό απόγευμα με αγάπη και ευχαριστίες σε όλους για όλα, ακόμα και για την συμμετοχή σας σε διάλογο.

Κώστας Ζουγρής