Τι δείχνει η ημέρα που γεννηθήκατε για την ερωτική σας ζωή...;

Τι δείχνει η ημέρα που γεννηθήκατε για την ερωτική σας ζωή...;

Η ημέρα που γεννηθήκαμε δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα. Αντιθέτως, αυτή η ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, επειδή η ιδιαίτερη δόνηση της καθορίζει εν μέρει τον τρόπο που ζούμε και ερωτευόμαστε...

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς ο η ημέρα γέννησής σας οδηγεί την ενέργειά σας στην ερωτική ζωή, διαβάστε παρακάτω.

Εάν έχεις γεννηθεί στις 1 του μηνός, σου αρέσει να ασκείς –τόσο δα έως πολύ– έλεγχο πάνω στους άλλους. Βασικά ψάχνεις για έναν σύντροφο, ο οποίος θα είναι υποδεέστερός σου και θα ήταν πρόθυμος να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σου, τόσο στο κρεβάτι όσο και στο θέμα σχέσης. Είσαι –όσο πατά η γάτα ή μπορεί και λίγο περισσότερο– εγωιστής.

Αντιθέτως, εάν έχεις γεννηθεί στις 2 του μηνός, θα λέγαμε ότι είσαι αρκετά ρομαντικός. Είσαι σε μια συνεχή αναζήτηση του συντρόφου που σου ταιριάζει και έτοιμος να κάνεις τα πάντα γι 'αυτόν, από τη στιγμή που τον βρεις βέβαια.

Εάν πάλι έχεις γεννηθεί την 3η του μήνα, σου αρέσει, ομολογουμένως, να φλερτάρεις. Είσαι απρόβλεπτος στην αγάπη και το σεξ, αλλά κάτω από αυτήν την εικόνα της «έξω καρδιάς», είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος με βάθος και πνευματική περιέργεια.

Αν η ημέρα του μήνα που γεννήθηκες ήταν η 4η, είσαι ένας κατά βάση παραδοσιακός τύπος. Στο θέμα της αγάπης πιστεύεις ακράδαντα το εξής: αν κάτι δεν έχει πρόβλημα, δεν χρειάζεται να το φτιάξεις ή να ασχοληθείς μαζί του.

Αν είσαι γεννημένος στις 5 του μήνα, είσαι ιδιαίτερα ευφυής από τη φύση σου και είναι σημαντικό για εσένα να είναι ο σύντροφός σου, να έχει την ίδια ευφυΐα. Η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει και τόση σημασία για σένα, αλλά το αμοιβαίο όφελος από μια σχέση έχει!

Γεννημένος στις 6 του μήνα; Η ηρεμία, η αγάπη και η αρμονία σε συντροφεύουν στις σχέσεις σου. Για σένα είναι σημαντικός ένας σύντροφος, ο οποίος μπορεί να σου παρέχει σταθερότητα στη ζωή.

Αν τα γενέθλια σου πέφτουν στις 7, οποιουδήποτε μήνα, είσαι λιγάκι σνομπ. Στις σχέσεις σου, προσπαθείς να πλάσεις τον/την σύντροφο σύμφωνα με τις δικές σου φιλοσοφικές απόψεις.

Αν γεννήθηκες στις 8 του μήνα, βάζεις τις ανάγκες των άλλων μπροστά από τις δικές σου. Το σεξ, ναι μεν είναι σημαντικό για εσένα, αλλά σίγουρα δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας.

Εάν πάλι έχεις γεννηθεί στις 9 του μήνα, η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που σε συντροφεύει πραγματικά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα – ακόμα και μετά από μια σχέση που έχει τελειώσει. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχεις ακόμα κάποια έντονα συναισθήματα για το πρώτο άτομο που ερωτεύτηκες! Συνήθως είσαι απρόθυμος να τερματίσεις τις σχέσεις και μερικές φορές είσαι και ο τελευταίος που γνωρίζει ότι τα πράγματα έχουν λήξει μεταξύ σας.

Αν ανήκεις στα άτομα που έχουν γεννηθεί στις 10 του μήνα, όχι μόνο πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά – το έχεις βιώσει κιόλας! Μπορείς να αναπτύσσεις ερωτικά συναισθήματα αρκετά εύκολα, αλλά το να διατηρείς το ενδιαφέρον σου είναι ένα άλλο θέμα!

Αν είσαι γεννημένος στις 11 του μήνα, σου παίρνει αρκετό χρόνο για να αναπτύξεις την έλξη σου για κάποιον. Γενικά, προτιμάς να διαλέγεις άτομα που σε αγαπούν.

Εάν έχεις γεννηθεί στις 12 του μήνα, είσαι γεμάτος σιγουριά και αυτοπεποίθηση όταν επιλέγεις να αγαπάς κάποιον. Ακόμα κι αν οι ερωτικές σου επιλογές είναι κάπως αντισυμβατικές, εσύ θα τις υποστηρίξεις μέχρι τέλους.

Γεννημένος στις 13 του μήνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αγαπάς με ελαφρά την καρδιά. Για εσένα, η αγάπη είναι πάντα μια σοβαρή υπόθεση. Ωστόσο, είσαι σε θέση να αγαπήσεις πολλούς τύπους ανθρώπων, γιατί καταφέρνεις να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης, ο τομέας της αγάπης σε εκπλήσσει συχνά. Ποτέ δεν ξέρεις πότε ή πού θα βρεις τον επόμενο σύντροφο.

Είσαι άτομο γεννημένο στις 14 του μήνα; Αν ναι, τότε έχεις πάνω απ' όλα μια φυσική γοητεία. Αναζητάς το φλερτ, αλλά όχι τις σχέσεις. Μάλιστα, αυτό που έχεις ανάγκη πάνω απ' όλα είναι να βρεις τρόπους να τονώνεις τη σχέση σου, ώστε να παραμείνεις με το σύντροφό σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αν ανήκεις στα άτομα που έχουν γεννηθεί στις 15 του μήνα, η αγάπη για σένα είναι μια φυσική εξέλιξη της φιλίας. Είσαι, σχεδόν πάντα, πρώτα φίλος. Μάλιστα, είναι πιθανό να μείνεις φίλος/η με τον/την πρώην σου... και ανοικτός/η στο ενδεχόμενο για μελλοντική αναζωπύρωση του παλιού πάθους.

Γεννημένος στις 16 του μήνα; Είσαι ένας ήρεμος και συγκρατημένος τύπος, που αγωνίζεται να εκφράσει την αγάπη του με λέξεις. Κύριο χαρακτηριστικό σου είναι ότι είσαι καλός στο να ερωτευτείς κάποιον σιγά-σιγά, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσεις!

Εάν έχεις γεννηθεί στις 17 του μήνα, σου αρέσει να είσαι ερωτευμένος... τόσο πολύ έτσι ώστε σου είναι πολύ δύσκολο να μείνεις μόνος. Δυστυχώς όμως, στο πέρασμα του χρόνου, δεν καταφέρνεις να μείνεις πιστός στην αγάπη μ' ένα μόνο πρόσωπο. Άλλωστε, πάρα πολλοί άνθρωποι σε ιντριγκάρουν! Μόνον η αληθινή αγάπη θα είναι σε θέση να κρατήσει το ενδιαφέρον σου σε βάθος του χρόνου.

Αν τα γενέθλια σου πέφτουν στις 18 του μήνα, είσαι ένας ειλικρινής άνθρωπος, αλλά τόσο πολύ ειλικρινής, που αποτελεί αιτία για εντάσεις ή συγκρούσεις μέσα στις ερωτικές σου σχέσεις.

Εάν γεννήθηκες στις 19 του μήνα, είσαι λιγάκι τυραννικός, όταν πρόκειται για θέματα αγάπης και σεξ. Νιώθεις ότι πάντα σου λείπει κάτι και ποτέ δεν σταματάς να επιδιώκεις την ικανοποίηση των αναγκών σου, που όμως τις περισσότερες φορές δεν είναι ρεαλιστικές.

Γεννημένος στις 20 του μήνα; Δεν είσαι καθόλου άνθρωπος της ύλης και συχνά επιλέγεις το λάθος άτομο. Επιδιώκεις πάνω απ' όλα έναν σύντροφο με τον οποίο θα βιώσεις μια πνευματική συμφωνία, ενώ το σεξ είναι δευτερεύον για εσένα.

Αν ανήκεις στα άτομα που έχουν γεννηθεί στις 21 του μήνα, είσαι έμπειρος στην εξισορρόπηση μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, όπως επίσης μεταξύ πάθους και λογικής, όσον αφορά το θέμα των σχέσεων.

Για εσένα, που έχεις γεννηθεί στις 22 του μήνα, έχεις ανάγκη από κάποιον να σε προσέχει. Στο σεξ γίνεσαι απαιτητικός και γρήγορα χάνεις το ενδιαφέρον σου, αν δεν σου αρέσει κάτι.

Εάν γεννήθηκες στις 23 του μήνα, πάντα ψάχνεις για κάποιον ο οποίος θα σε βγάλει από την πεπατημένη διαδρομή που έχεις χαράξει. Όταν όμως τελικά τον βρεις, θα προσπαθήσεις να πείσεις αυτό το άτομο να ακολουθήσει τα δικά σου βήματα.

Έχεις γεννηθεί στις 24 του μήνα; Είσαι αρκετά ευάλωτος και ευαίσθητος, ενώ πάντα ψάχνεις για κάποιον που θα σε κάνει να νιώσεις βαθιά συναισθήματα.

Γεννημένος στις 25; Δεν σταματάς ποτέ να ανησυχείς για το αν σου λέει ψέματα ο σύντροφος σου και, συνεπώς, είσαι όχι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας για σχέσεις. Με τον καιρό, μέσα από τις πράξεις σου, ο σύντροφος σου μαθαίνει να αναγνωρίζει το πάθος σου.

Αν ανήκεις στα άτομα που έχουν γεννηθεί στις 26 του μήνα, ψάχνεις για ένα πρότυπο. Σε περίπτωση που βρεις την εικόνα του τέλειου συντρόφου που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου, δεν θα είσαι σε θέση να συγκρατήσεις το πάθος μέσα σου.

Αν γεννήθηκες στις 27 του μήνα, έχεις την ποιότητα να περιβάλλεις τους πάντες γύρω σου, με τον ενθουσιασμό σου. Είσαι ισχυρός χαρακτήρας και συνήθως προσελκύεις πιο αδύναμους συντρόφους, που με χαρά θα σε ακολουθήσουν στο μονοπάτι της αγάπης.

Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στις 28 του μήνα, το πιο σημαντικό πράγμα για εσένα είναι η ικανοποίηση. Είσαι έτοιμος μάλιστα να κάνεις τα πάντα για να επιτύχεις την ικανοποίηση τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά.

Εάν έχεις γεννηθεί στις 29 του μήνα, η αγάπη σε κατευθύνει σε κάθε στροφή της ζωής. Έχεις την τάση να ανέχεσαι αρκετούς ανθρώπους, αρκεί να υπάρχει συναισθηματική σταθερότητα στη ζωή σου.

Για σένα που έχεις γεννηθεί στις 30 του μήνα, ο σύντροφός σου πρέπει να είναι πλούσιος όχι μόνο υλικά αλλά και πνευματικά.

Αν τα γενέθλια σου πέφτουν στις 31 του μήνα, είσαι αφοσιωμένος άνθρωπος σε θέματα αγάπης και μπορεί εύκολα κάποιος να βασιστεί πάνω σου. Ίσως σου είναι δύσκολο να ερωτευτείς, αλλά αν αυτό συμβεί θα είσαι απόλυτα πιστός.