Ζώδια και ταινίες... Ποια ταινία προτιμά το κάθε ζώδιο...

Ζώδια και ταινίες... Ποια ταινία προτιμά το κάθε ζώδιο...

Ο Κριός θα προτιμήσει μια ταινία δράσης και περιπέτειας. Θέλει να ζήσει ένταση κι όχι να αποκοιμηθεί. Αν μια ταινία τον ενθουσιάσει, μπορεί να τη δει ξανά και ξανά!

 

 

Video Url

 

 

Ταύρος

 

Ταινία που προτιμά: Se7en

 

Ο Ταύρος για να μη βαρεθεί, θα αφήσει τον εαυτό του να εξιχνιάσει ένα μυστήριο. Μια αστυνομική περιπέτεια με αρκετή δόση συναισθηματισμού, θα είναι ότι πρέπει. Και φυσικά, αυτό που θα δει, θα πρέπει να αφήνει και μερικά ερωτηματικά, για να μπορεί μετά να το κουβεντιάσει μαζί σου.

 

Video Url

 

 

Δίδυμοι

 

Ταινία που προτιμά: Forrest Gump

 

Του αρέσουν τα έξυπνα σενάρια, με χαρακτήρες που εμφανίζουν υψηλή νοημοσύνη. Ο Δίδυμος, ως εγκεφαλικός τύπος που είναι, θα επιλέξει ταινίες που θα του δώσουν τροφή για σκέψη.

 

Video Url

 

Καρκίνος

 

Ταινία που προτιμά: Slumdog millionaire

 

Θέλει συναίσθημα και τρυφερότητα ο Καρκίνος, για να μπορεί να δακρύσει από συγκίνηση! Επιλέγει ταινίες που αφήνουν ένα κοινωνικό μήνυμα και μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας.

 

Video Url

 

 

Λέων

 

Ταινία που προτιμά: Ο σημαδεμένος

 

Επιλέγει ταινίες γκανγκστερικές, με έντονη δράση και πλοκή. Σε μια ταινία θέλει να δει έναν αρχηγό, που θα τον ακολουθούν οι πιστοί οπαδοί του, για να ταυτιστεί με τον πρωταγωνιστή και να νιώσει κι ο ίδιος ως ηγέτης!

 

Video Url

 

 

Παρθένος

 

Ταινία που προτιμά: Έριν Μπρόκοβιτς

 

Ο Παρθένος θέλει μια ταινία που θα έχει αληθοφάνεια, οι αγαπημένες του είναι αυτές που στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα. Θέλει να υπάρχει δράση και πλοκή, αλλά χωρίς υπερβολές και σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξει επιστημονική φαντασία

 

Video Url

 

 

Ζυγός

 

Ταινία που προτιμά: Ο διάβολος φοράει Prada

 

Ο Ζυγός αναζητά σε μια ταινία τη χλιδή, την πολυτέλεια και την καλαισθησία. Θέλει να πάρει μια δόση από τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Του αρέσουν όμως και οι ταινίες που θα τον ταξιδέψουν σε εξωτικά μέρη.

 

Video Url

 

 

Σκορπιός

 

Ταινία που προτιμά: Βασικό ένστικτο

 

Ο Σκορπιός θέλει μια ταινία με άγριες καταστάσεις, με ίντριγκες, κι εγκλήματα πάθους. Τον συναρπάζουν αυτές που έχουν σασπένς και αγωνία, αλλά το στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει, είναι ο αισθησιασμός.

 

Video Url

 

 

Τοξότης

 

Ταινία που προτιμά: Peter Pan

 

Αναζητά την αθωότητα και την παιδικότητα. Ο Τοξότης θέλει από μια ταινία να του δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να ξαναγίνει για λίγο παιδί. Επίσης, του αρέσουν και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που τον οδηγούν σε έναν μαγικό κόσμο.

 

Video Url

 

 

Αιγόκερως

 

Ταινία που προτιμά: Wall Street

 

Στο Αιγόκερω αρέσει η διαπλοκή, το παιχνίδι της εξουσίας και η μάχη της επικράτησης. Οι ταινίες που έχουν σκάνδαλα στον επαγγελματικό χώρο είναι αυτές που θα τον συναρπάσουν.

 

Video Url

 

 

Υδροχόος

 

Ταινία που προτιμά: Η σιωπή των αμνών

 

Ο Υδροχόος λατρεύει τα ψυχολογικά θρίλερ. Δεν θέλει να καταλαβαίνει από την αρχή που το πάει η ταινία, η εξέλιξή της πρέπει να είναι απρόβλεπτη και να τον ξαφνιάζει μέχρι το τέλος!

 

Video Url

 

 

Iχθείς

 

Ταινία που προτιμά: Όσα παίρνει ο άνεμος

 

Ο Ιχθύς αποζητά από μια ταινία, το μαγικό κόσμο στον οποίο θα ήθελε να ζει ο ίδιος. Θέλει να δει κάτι που θα τον κάνει να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Αυτές που επιλέγει να δει είναι ταινίες εποχής, ρομαντικές και με ευτυχισμένο τέλος!

 

Video Url