Νέα ταινία "Lord of the Rings" μέσα στο 2026

LORD OF THE RINGS
Photo by Wikimedia Commons

Ο προσωρινός τίτλος είναι «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Bros., επίκειται επιστροφή στο franchise το οποίο έκανε πάταγο στις αρχές της χιλιετίας, βασισμένο στο έργο του J.R.R. Tolkien. Η νέα ταινία θα φέρει πάλι την υπογραφή και βοήθεια του Peter Jackson, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει ξανά ο Andy Serkis, ο οποίος ενσάρκωσε το γνωστό σε όλους "Γκόλουμ". Ο Serkis αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter, ο CEO της Warner Bros. David Zaslav δήλωσε πως η διαδικασία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και αναμένεται να εξερευνήσει ιστορίες από τη Μέση Γή, οι οποίοι δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα. Συμπλήρωσε δε πως ο Peter Jackson θα αναλάβει χρέη παραγωγού και θα εμπλέκεται σε κάθε βήμα της διαδρομής.

O Andy Serkis δήλωσε στο H.R. :
"YES. PRECIOUSSS. Ήρθε η ώρα για άλλη μια φορά να τολμήσω στο άγνωστο με τους αγαπημένους μου φίλους, τους εξαιρετικούς και ασύγκριτους φύλακες της Μέσης Γης Peter, Fran και Philippa", αναφερόμενος στις Philippa Boyens και Fran Walsh που σχετίζονται με το σενάριο της κινηματογραφικής τριλογίας.