Greta Gerwig και Margot Robbie δεν είναι υποψήφιες για όσκαρ για την Barbie

Οι δύο γυναίκες κλειδιά στην ταινία Barbie δεν κατάφεραν να κερδίσουν υποψηφιότητα για όσκαρ στις βασικές κατηγορίες ερμηνείας και σκηνοθεσίας, κάτι που είχαν πετύχει στις Χρυσές σφαίρες.

Η Barbie κέρδισε συνολικά 8 υποψηφιότητες σε άλλες κατηγορίες και είναι η πιο εμπορική ταινία της περασμένης χρονιάς, που σύμφωνα με πολλούς βοήθησε στο να επιζήσει για μία ακόμα χρονιά ο κινηματογράφος.

Δεν ξέρω γιατί η ταινία μου θύμισε αρκετά σαν φιλοσοφία το Flintstones και δεν έχω αμφιβολία στο να συμφωνήσω απόλυτα με την πλειοψηφία των μελών της ακαδημίας που δεν την είχαν στις υποψήφιες.

Η υπερβολική προβολή της από τα μέσα δείχνει το που θα οδηγηθεί ο κόσμος στα επόμενα χρόνια, μιλάμε για την απόλυτη πλύση εγκεφάλου σε όσους επιμένουν ακόμα να παραμένουν στην πλευρά της όχθης του ποταμού με τους σκεπτόμενους ανθρώπους οι οποίοι βάλλονται από παντού και σύντομα θα περάσουν στο περιθώριο υποκύπτοντας στην δύναμη των Media.

Μπορεί βέβαια το δίκιο να είναι προς την πλευρά της Barbie και των υποστηρικτών της και εγώ να είμαι ένας γραφικός ονειροπόλος μιας άλλης εποχής.

Εσείς θα βάζατε στις υποψηφιότητες τις δύο γυναίκες;

Video Url