Δείτε πώς θα ήταν ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, αν ο Wes Anderson σκηνοθετούσε τις ταινίες

Στο τελευταίο τρέιλερ ταινίας φαντασίας που δημιουργήθηκε από μια τεχνητή νοημοσύνη, η ομάδα Curious Refuge φαντάστηκε πώς θα ήταν αν ο Wes Anderson είχε σκηνοθετήσει το κλασικό franchise του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Όπως αναφέρει η περιγραφή της ανάρτησης: «Ξεκινήστε ένα φανταστικό ταξίδι στη Μέση Γη, επανασχεδιασμένο μέσα από τον εκκεντρικό και γοητευτικό φακό του Wes Anderson με τίτλο The Whimsical Fellowship. Αυτό το απολαυστικό τρέιλερ προσφέρει μια φρέσκια και παιχνιδιάρικη διασκευή του κλασικού έπος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό οπτικό στυλ του Anderson με τον μαγικό κόσμο και την επική αφήγηση του Tolkien».

Οι Caleb Ward, Shelby Ward και Tyler Smith χρησιμοποίησαν τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουν αυτό το ταξίδι. Ουσιαστικά, τροφοδότησαν την AI με συγκεκριμένες εντολές και χρησιμοποιώντας μια τεράστια βιβλιοθήκη δεδομένων, ήταν σε θέση να δημιουργήσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η εκδοχή του Wes Anderson περιλαμβάνει τους Timothée Chalamet ως Frodo Baggins, τον Bill Murray ως τον «αινιγματικό μάγο» Gandalf, την Tilda Swinton ως την βασίλιισα των ξωτικών Galadriel, τον Adrien Brody ως Legolas και φυσικά τον Willem Dafoe ως Sméagol.

Πέρα από το περίεργο μιας τέτοιας απόπειρας, ο ισχυρισμός της Curious Refuge ότι «το μέλλον της κινηματογραφικής παραγωγής είναι εδώ» έχει αποδειχθεί πολύ αμφιλεγόμενος με απεργίες συγγραφέων και σεναριογράφων που έχουν ήδη λάβει χώρα για την καταπολέμηση της αυξανόμενης παρέμβασης της τεχνητής νοημοσύνης στη βιομηχανία.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

 

Video Url