Νοιάζονται για τον λαό και την ακρίβεια αυτοί που τρώνε με χρυσά κουτάλια και δεν αγοράζουν σχεδόν τίποτα μόνοι τους;

Πραγματικά διασκεδάζει κανείς βλέποντας τον πόνο που εκφράζουν με τις δηλώσεις τους οι πολιτικοί μας για την ακρίβεια, αλλά και σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ τα οποία έχουν τον τρόπο τους να επιζούν αν και είναι ζημιογόνα επί χρόνια.

Ένας πολιτικός θα πρέπει να πηγαίνει στα σούπερ μάρκετ και να ψωνίζει, όχι μόνο όταν τον ακολουθούν οι κάμερες, αλλά για τις καθημερινές του ανάγκες.

Ποιος το κάνει πια αυτό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε διεθνές επίπεδο, πιστεύω κανείς, παλιά κάποιοι το έκαναν, τώρα αν έχεις εισόδημα 10-20 χιλιάρικα ή και περισσότερα από Ευρωβουλή ή την Ελληνική βουλή, έχεις κάνει αυτό που αποκαλούμε μπάζα σου και δεν χρειάζεται να πας ο ίδιος να ψωνίσεις για να βρεις φθηνή σπανακόπιτα, θα πεις στην μαγείρισσα που έχεις σπίτι σου να σου φτιάξει μία, αν θες ψάρια θα πας στις καλύτερες ταβέρνες, δεν θα πάρεις γαύρο από την αγορά, όσο για την κυκλοφορία σου έχεις τον σωφέρ και την προσωπική σου ασφάλεια από μερικά άτομα.

Το να μας παραμυθιάζουν ότι θα τιθασεύσουν την ακρίβεια με το μαγικό τους ραβδί είναι μεγάλο ψέμα, μόνο το κοινό μπορεί να το κάνει αυτό αν αποκτήσει συνείδηση καταναλωτή, όπως αρκετές άλλες χώρες.

Εδώ δυστυχώς όλοι παίζουν το παιχνίδι των μεγάλων εταιρειών, τις οποίες έχουν ανάγκη.